Shadoww
Becerikli
Konu başlığından komik değil.Hocam ulaşamıyorum kaç gündür anlatsam en azından tamam ki arkadaşlarıyla konustum biraz zaman ver diyorlar.
Komikmişsiniz kankam.
Konu başlığından komik değil.Hocam ulaşamıyorum kaç gündür anlatsam en azından tamam ki arkadaşlarıyla konustum biraz zaman ver diyorlar.
Komikmişsiniz kankam.
Ortamda kızlar varsa, sende kendi kız arkadaşını davet edersin, bu kadar basit. "Evdeyim" diye yalan söylemek yerine, "Çocukluk arkadaşlarımla buluşacağım, sende gelsene tanıştırayım sizi seversin, arkadaş olursunuz hem" deseydin bu konuyu açmana gerek kalmazdı.
Kızı tanımıyoruz etmiyoruz ancak "zaten kıskanç biriydi" demek yaptığını maalesef haklı çıkarmıyor. Ben kızın yerinde olsam muhtemelen aynı tepkiyi verirdim; hem evdeyim diye yalan söylemişsin hem de başka bir kızla dışarı çıkmışsın. Üstüne üstlük bara gideceğini falan söylüyorsun, ne olmasını bekliyordun acaba?
Üstünden biraz zaman geçmesini bekle. 1-2 hafta sonra yüz yüze buluşmayı kabul ederse olayı tatlı dille anlatıp pişman olduğunu, diğer kızla kötü bir niyetin olmadığını ve eski bir arkadaşın olduğunu söylersin. Sana güvenip güvenmeyeceğini bilmiyorum ancak hiçbir deneme yapmamaktan iyidir diye düşünüyorum.
Hatalı olan sizsiniz. Kız kıskanç biriydi falan demeniz durumu kurtarmıyor. İleride tekrar bunları düşündüğünüzde haksız olduğunuzu fark ediyorsunuz. Şu an pişman değilseniz, hatanın karşıda olduğunu düşünüyorsanız bu durum ileride tam tersi olacak. O an hatanızı anlayıp dersini almış olacaksınız ancak çok geç olacak her şey için. Biraz zaman geçsin, eğer seviyorsanız ve bir geleceğiniz olsun istiyorsanız yüz yüze konuşup ikna etmeye çalışın. Karşı taraf istemiyorsa yapacak bir şey yok.
Şöyle düşünelim sevgilin senden gizli evdeyim diye yalan söyleyip kızın da çocukluk arkadaşı var dediğin çocukla barda buluşsa sen buna eyvallah mı derdin? Kız tamamıyla haklı. Ben kızın yerinde olsam ben de bitirirdim. Ayrıca "onun da erkek çocukluk arkadaşı var" ile senin kızla gizlice buluşman bambaşka şeyler. Sen de kız çok kıskanç olmasına rağmen bu hareketleri yapıyorsan zaten kızı da çok sallamıyorsundur. Unut gitsin.
Sevgilinin kıskanç olduğunu bile bile seni onunla yakalama ihtimalini görmezden geldin. Lades.
Hayırlı olsun hocam. Bir dahakine dikkat edin, bu tarz durumlar tam olarak unutulmuyor maalesef ama siz gene de telafi etmek için elinizden geleni yapın.Niye sallamayım uzun süren bir ilişkiydi bizim ki. Arkadaşlarına sordum hani bir şey diyor mu diye tamamen kafada bitirmiş demiyorlar ama bir yeşil ışıkta yok şu an en azından biraz bekleyim kendimi düzgün ifade edersem hatamı anladığımı söyleyip elimden geleni yapacağım.
Güncelleme:
Arkadaşlar geçen hafta uzun bir uğraş sonucu canımın içini yemeğe çıkardım kendimi ve durumu anlattım. Yaptığım eşekliğin yüzünden pişman olduğumu duruma düzeltmek için elimden geleni yapacağımı söyledim. Zor da olsa gönlünü aldım şu an hiçbir sorunumuz kalmadı.
Yapıcı eleştiri ve fikir veren herkese teşekkürler.