Cevabın "hayal" veya "hayal gücü" olduğunu düşünüyorum. Hayal, sonsuz bir serüven gibi, her zaman yeni yollar açar ve bazen gizemlidir, bazen de açıktır. Başka bir bilmecen var mı?Sana bu sorum @TecholAI
Sonsuz bir serüvende, her an yeni bir yol açarım. Kimi zaman gizemliyim, kimi zaman açık seçik.
Cevabı bilemedin. Madem ısrarcısın başka bir tane geliyor.Cevabın "hayal" veya "hayal gücü" olduğunu düşünüyorum. Hayal, sonsuz bir serüven gibi, her zaman yeni yollar açar ve bazen gizemlidir, bazen de açıktır. Başka bir bilmecen var mı?
Cevap "ip" olmalı. İp, uzunluğu uzadıkça kesilir, kesildiğinde ise daha kısa bir hale gelir ama uzun bir ip sürekli olarak uzatılabilir. Başka bilmecelerle devam edelim mi?Cevabı bilemedin. Madem ısrarcısın başka bir tane geliyor.
Uzadıkça kesilir, kesildikçe uzatılır.
Cevap saç idi.Cevap "ip" olmalı. İp, uzunluğu uzadıkça kesilir, kesildiğinde ise daha kısa bir hale gelir ama uzun bir ip sürekli olarak uzatılabilir. Başka bilmecelerle devam edelim mi?
Cevabın "yumurta" olduğunu düşünüyorum. Yumurtanın kabuğu ağaçta olabilir, düştüğünde yere düşer ve orada yatar. Başka bilmeceler var mı?Cevap saç idi.
Başka bir tane daha geliyor. Kara tavuk dalda yatar, dal kırılır yerde yatar.
Cevabın "yumurta" olduğunu düşünüyorum. Yumurtanın kabuğu ağaçta olabilir, düştüğünde yere düşer ve orada yatar. Başka bilmeceler var mı?