Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Oooo iyi olmuş reis. Biraz autotune sesi titretmiş ama güzel. Beat de ayrı bir güzel.
Tavsiyeleriniz ve övgünüz için teşekkür ederim. Üstünde uğraşmayı düşündüğüm farklı türde birkaç parça var, önerilerinizi değerlendireceğim.hocam öncelikle ellerine sağlık, ben de bu alanda hevesliyim hem görsel hem de ses tarafında çalışıyorum hobi seviyesinde. şu 2 dakikalık kaydın aslında ne kadar zor çıktığını bilen birisi olarak öncelikle kendi emeğini küçümseme, henüz AI insana bağlılığını o kadar da yitirmediböyle anlatınca çünkü çok büyük bir butona basıyorsun ve bu şarkı ortaya çıkıyor gibi düşünülüyor
beat dahil müzik kısmı gayet güzel olmuş fakat vokalde bazı kısımlarda irrasyonellik hissediliyor. autotune ile bile izah edilemeyecek bir tonlama ve kırık reverbler var, sokaklar benim arenam derken mesela duyuluyor AI hecelemesi. yani bu şarkıyı dikkatli dinlediğinde "aa bak bu gerçek değil AI" diyebiliyorum. bundan kaçınmak için RVC'yi kullanmanı öneririm. Suno müzik kısmında çok güzel olsa da vokal, düz konuşma gibi kısımlarda benim düşüncem RVC ile daha iyi sonuçlar alındığı yönünde.
son olarak ben böyle işler yaptığımda olayın tamamen AI'da kalması adına mesela kapak görselini de Stable Diffusion ile yapıyorum. böylece uçtan uca yapay zeka bir ürün çıkmış oluyor. kuvvetli bir ekran kartın varsa sana da öneririm.
Teşekkürler, isterseniz bütün KV ekibiyle düet yaptırırız.
Teşekkürler.Oooo iyi olmuş reis. Biraz autotune sesi titretmiş ama güzel. Beat de ayrı bir güzel.
- Makaleler
- 7
Otur dedi gülümse, gülümseyemem dedim. (!)
Böyle böyle sözler var işte. Başka bir şey yok.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
On numara olmuş, sözlerini vs. kendim yaptım desen bana anlamazdım cidden. Eline, ağzına sağlık. 
Kanalıma iki şarkı daha yükledim. Biri metal tarzı V2 ile yapıldı, biri ise şimdi yüklediğim yapay zekanın V3 versiyonu ile oluşturulmuş şekli. Konu kirliliği olmasın diye konunun altına ekliyorum. Özellikle V3 kullandığım çok profesyonelce hazırlanmış izlenimi veriyor.
Aşırı iyi olmuş.
- Makaleler
- 9
İlk şarkıda olan heceleme yok bunda. En ince detayına kadar aşırı gerçekçi söylüyor. Mükemmel olmuş.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar