Örneklem büyüklüğünün dediğinizle alakası yok işte. Siz bir daha okuyun isterseniz.

Dostum anlamamakta ısrar mı ediyorsun anlamadım ancak senin dediğin şey ile benim dediğim şeyler çok farklı. Bak şimdi, sana bir kez daha okuma fırsatı veriyorum:
Benim dediğim:

5620 kişi de az gibi duruyor. “Halkın” ifadesini kullanabilmek için ülkenin büyük çoğunluğu ile yapılması lazım bence.

Senin dediğin:

Örneklem büyüklüğü doğrulukla doğru orantılı olsa da, küçük bir örneklemin doğru sonuç vermeyeceği genellemesi de yanlıştır.

Sen bana bu anketin doğruluğu veya yanlışlığı hakkında konuştun. Benim cümleme bakarsan ben anketin doğruluğu veya yanlışlığı konusunda bir şey demiyorum. Anlaşamadığımız noktayı anlamadım zira senin dediğin şey ile benim dediğim şey farklı.

Vatanımı severim, Kurtuluş Savaşı döneminde olsaydım gözüm kapalı şekilde gider şehit olurdum ama şu an burası benim vatanım değil, araplara satılmış ismi Türkiye olan bir yer. Bu halk böyle kaldığı sürece bu ekonomi ve sorunlar asla düzelmeyecek. Z kuşağı diyorlar ama onların kendine hayrı yok kuytu köşede reşit olmadan sevişmek ve popüler kültür kölesi olmak ile meşguller.
Hocam sizin dediğiniz z kuşağı durumu iyi olan çocukları. Onların derdi yok nasılsa anne baba arkasını topluyor. Z kuşağı diye adlandırılan gençlerin çoğunun cebinde parası yok, hem okuyup hem de ailelerine yük olmamak için çalışıyorlar. Millet internette ki garip davranışları olan gençleri gördükçe her genci öyle şımarık atarlı zannediyor.

Hocam sizin dediğiniz Z kuşağı durumu iyi olan çocukları. Onların derdi yok nasılsa anne baba arkasını topluyor. Z kuşağı diye adlandırılan gençlerin çoğunun cebinde parası yok, hem okuyup hem de ailelerine yük olmamak için çalışıyorlar. Millet internette ki garip davranışları olan gençleri gördükçe her genci öyle şımarık atarlı zannediyor.

Yok hayır aksine fakir kesim bunu yapıyor :D

Ekonomiyi oluşturan etmenler aynı bir kimyasal işlem gibidir. Hukuk, insan hakları, iş sağlığı ve güvenliği vs. gibi. Bileşenler sorunluysa, oluşan bileşik de bozuk olur. Bu tür durumlarda yapılacak tek şey kökten bozuk bileşenlerin değişmesidir. Başka bir çaresi yoktur.