CYBER SHADOW 3 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 4 Beğeniler 758 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 19:52 #1 Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım
Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım
Superuser do 67 Uzman Prompt Ustası Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 777 Makaleler 4 Çözümler 4 Beğeniler 636 Bugün 19:55 #2 CYBER SHADOW dedi: Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, hangi pozisyonda çalışacaksınız?
CYBER SHADOW dedi: Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, hangi pozisyonda çalışacaksınız?
madelyn 117 Bilgin İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 1.815 Çözümler 13 Beğeniler 6.071 Bugün 19:55 #3 Hayırlı uğurlu olsun hocam, kaza bela geçirmeyin inşallah.
KS KS CYBER SHADOW 3 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 4 Beğeniler 758 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 19:55 #4 madelyn dedi: Hayırlı uğurlu olsun hocam, kaza bela geçirmeyin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Superuser do dedi: Hayırlı olsun, hangi pozisyonda çalışacaksınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Vallahi ben de bilmiyorum, eğitim verilecekmiş, eğitime göre belirleniyormuş.
madelyn dedi: Hayırlı uğurlu olsun hocam, kaza bela geçirmeyin inşallah. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Superuser do dedi: Hayırlı olsun, hangi pozisyonda çalışacaksınız? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Vallahi ben de bilmiyorum, eğitim verilecekmiş, eğitime göre belirleniyormuş.
Kriyus 117 Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 398 Yer Batman Bugün 20:00 #5 CYBER SHADOW dedi: Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım Genişletmek için tıkla... Saatler iyiymiş ya, iş de güzelse süper.
CYBER SHADOW dedi: Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım Genişletmek için tıkla... Saatler iyiymiş ya, iş de güzelse süper.
KS KS CYBER SHADOW 3 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 4 Beğeniler 758 Yer KARTAL/İSTANBUL Bugün 20:00 #6 Kriyus dedi: Saatler iyiymiş ya, iş de güzelse süper. Genişletmek için tıkla... Hep böyle değil ama 3 vardiya. gece vardiyası da var.
Kriyus dedi: Saatler iyiymiş ya, iş de güzelse süper. Genişletmek için tıkla... Hep böyle değil ama 3 vardiya. gece vardiyası da var.
Kriyus 117 Bilgin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 398 Yer Batman Bugün 20:04 #7 CYBER SHADOW dedi: Hep böyle değil ama 3 vardiya. gece vardiyası da var. Genişletmek için tıkla... Heee şimdi anlaşıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 dakika önce
CYBER SHADOW dedi: Hep böyle değil ama 3 vardiya. gece vardiyası da var. Genişletmek için tıkla... Heee şimdi anlaşıldı.
fatihylmz 2 Gelişen Katılım 19 Eylül 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 6 Yer Adana, Seyhan Bugün 20:12 #8 Hayatim boyunca boyle islerde calisamazdim. Hic benlik degiller, kazasiz belasiz iyi calismalar.
KS KS CYBER SHADOW 3 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 813 Çözümler 4 Beğeniler 758 Yer KARTAL/İSTANBUL 59 dakika önce #9 fatihylmz dedi: Hayatim boyunca boyle islerde calisamazdim. Hiç benlik degiller, kazasiz belasiz iyi calismalar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, nedenini sorabilir miyim? Daha önce de Pazarama depoda çalışmıştım, güzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 dakika önce
fatihylmz dedi: Hayatim boyunca boyle islerde calisamazdim. Hiç benlik degiller, kazasiz belasiz iyi calismalar. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, nedenini sorabilir miyim? Daha önce de Pazarama depoda çalışmıştım, güzeldi.
fatihylmz 2 Gelişen Katılım 19 Eylül 2026 Mesajlar 30 Beğeniler 6 Yer Adana, Seyhan 58 dakika önce #10 CYBER SHADOW dedi: Teşekkürler hocam, nedenini sorabilir miyim? Daha önce de Pazarama depoda çalışmıştım, güzeldi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bu tarz isler benlik degiller. Masa basi isler de ayni sekilde. Sanirim karakter, kisilik meselesi. Ben biraz daha stresi, kaosu seviyorum.
CYBER SHADOW dedi: Teşekkürler hocam, nedenini sorabilir miyim? Daha önce de Pazarama depoda çalışmıştım, güzeldi. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam bu tarz isler benlik degiller. Masa basi isler de ayni sekilde. Sanirim karakter, kisilik meselesi. Ben biraz daha stresi, kaosu seviyorum.