Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 16 Temmuz 2026
- Makaleler
- 4
Hayırlı olsun, hangi pozisyonda çalışacaksınız?Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım![]()
Hayırlı uğurlu olsun hocam, kaza bela geçirmeyin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun hocam, kaza bela geçirmeyin inşallah.
Sağ olun hocam.
Teşekkürler. Vallahi ben de bilmiyorum, eğitim verilecekmiş, eğitime göre belirleniyormuş.
Saatler iyiymiş ya, iş de güzelse süper.Bugün sözleşme imzaladım. 16.00 - 00.00 vardiyasındayım. Yarın iş başı yapıyorum, bakalım neler bekleyecek bizi. Yemekler güzeldir umarım![]()
Hep böyle değil ama 3 vardiya.
Heee şimdi anlaşıldıHep böyle değil ama 3 vardiya.gece vardiyası da var.
fatihylmz 2
Üyecik
Hayatim boyunca boyle islerde calisamazdim. Hic benlik degiller, kazasiz belasiz iyi calismalar.
Hayatim boyunca boyle islerde calisamazdim. Hiç benlik degiller, kazasiz belasiz iyi calismalar.
Teşekkürler hocam nedenini sorabilirmiyin. Daha önce de Pazarama depo da çalışmıştım güzel di.
fatihylmz 2
Üyecik
Bilmiyorum hocam bu tarz isler benlik degiller. Masa basi isler de ayni sekilde. Sanirim karakter, kisilik meselesi. Ben biraz daha stresi, kaosu seviyorum.Teşekkürler hocam nedenini sorabilirmiyin. Daha önce de Pazarama depo da çalışmıştım güzel di.
Yeni konular
-
-
-
-
Makine Çeviri Marsupilami 2 - Salsa Palombia Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
-
-
-