Dying Light - GTA 6 gibi oyunlara yükseldiğim için bilgisayar toplamaya karar verdim, bilgisayarı alınca da yüzüne bakmayacağıma eminim.
Ne hallere düştük. 😂
PS5 icin cikacak 2 yil beklerler PC icin bunlar 2 yil doluncada optimizasyon sorunu var deyip 2 yil daha ertelerler hirsizlar. xD Hic oyuncularina saygisi olmayan bir kurulus.

PS5 icin cikacak 2 yil beklerler PC icin bunlar 2 yil doluncada optimizasyon sorunu var deyip 2 yil daha ertelerler hirsizlar. xD Hic oyuncularina saygisi olmayan bir kurulus.
Oyun çıkınca konsol ve televizyon satışları artacak.
1-2 sene sonra da oyunu bilgisayara çıkarıp monitör, kasa, çevre ekipmanı satışlarına katkıda bulunacaklar.
Bunlar birbirine çalışıyorlar, sonra niye millet fakiriz diyorlar. 😂

Oyun çıkınca konsol ve televizyon satışları artacak.
1-2 sene sonra da oyunu bilgisayara çıkarıp monitör, kasa, çevre ekipmanı satışlarına katkıda bulunacaklar.
Bunlar birbirine çalışıyorlar, sonra niye millet fakiriz diyorlar. 😂

Keske bizim ulkedende ciksa boyle bir şey. Cikana sahip cikilmiyor. Mesela Mount & Blade oyunu. Yatirim alsaydi belki global olarak milyar dolarlik bir sirket olurdu. Bizim ulkede kimse birbinin gelismesini ve kazanmasini hazmedemiyor.

Sadece oyun zevki değil alışkanlıklar da değişiyor. Mesela ben hayal meyal hatırladığım PS2 döneminden beri hep PC kullandım ama artık ne bileyim eskisi gibi PC başına oturup herhangi bir oyunu oynamak içimden gelmiyor. Onun yerine yaslandığım yerden büyük ekranda konsoldan deneyimlemek çok daha çekici geliyor artık.

Yaşlandıkça zevklerden tut, her şeyimiz değişiyor. Bence oyun zevkimizde değişiyordur. Tabii kişiden kişiye değişir.
Eskiden sade maden suyu içemezdim şu an normal su diye içerim :D