Nasıl satmıyor dostum? Amazon.com üzerinden satıcı ve gönderici amazon olarak satın aldım.
Garanti belgesinde Amazon onayı var ise Amazon'dan almışsındır ancak Amazon direkt TR'de sadece ve sadece platform olarak var.

Nasıl satmıyor dostum? Amazon.com üzerinden satıcı ve gönderici amazon olarak satın aldım.

Aldığınız yerin linkini atar mısınız?

2-3 deneme yerine 30 kere mi denedin? Müşteri hizmetlerine kusuru açıklayıp mağdur olduğunu açıkla. Muadili veya iadesi için talep iste.

Ekran görüntüsü 2024-11-25 195250.webp

Amazon TR'de ürün satmıyorsa bunu kim satıyor o zaman?

Garanti belgesinde Amazon onayı var ise Amazon'dan almışsındır ancak Amazon direkt TR'de sadece ve sadece platform olarak var.

Aldığınız yerin linkini atar mısınız?
Sanırım bilginiz yok yada yanlış anladınız üretici ile muhatap olmadım satıcı ile oldum yani amazon ile!

2-3 deneme yerine 30 kere mi denedin? Müşteri hizmetlerine kusuru açıklayıp mağdur olduğunu açıkla. Muadili veya iadesi için talep iste.
Hayır 3 kere denedim düzelmeyince kutuya kaldırdım. Yarın tekrar konuşcam mh ile bıktım valla.

@ahmetreis, kanıtlanabilirlik açısından müşteri hizmetleri ile olan görüşmelerinizde e-posta kullanın. Arama ve canlı sohbet yoluyla iletişime geçtiğiniz zaman görüşmeleriniz üzerinde oynama yapılma ihtimali var, Amazon'dan bunu beklemem ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Ayrıca olayı baştan anlatın. Olumsuz yanıt gelmesi durumunda konuyu ilgili makamlara taşıyacağınızı da belirtin. Eğer olumsuz yanıt gelirse tüketici hakem heyeti veya tüketici mahkemelerine vermek için elinizde bir delil olur.

@Geraltın kılıcı, hocam,
Defalarca aldım.
Amazon üzerinde ki herhangi bir mağaza değil, satıcı ve gönderici Amazon.

@ahmetreis, kanıtlanabilirlik açısından müşteri hizmetleri ile olan görüşmelerinizde e-posta kullanın. Arama ve canlı sohbet üzerinde oynamalar yapılabilir. Ayrıca olayı baştan anlatın. Olumsuz yanıt gelmesi durumunda konuyu ilgili makamlara taşıyacağınızı da belirtin. Eğer olumsuz yanıt gelirse tüketici hakem heyeti veya tüketici mahkemelerine vermek için elinizde bir delil olur.
Eskiden oluyordu ama sanırım şu anda elektronik ürünlerde yasal durumlar değişik.
Amazon yasalara ilave olarak müşteri memnuniyeti için genellikle değiştiriyor ama;
HP garantiye göndermesi veya değişim isteyecek ise HP den istemesi gerekiyor olabilir. @ahmetreis

@ahmetreis, kanıtlanabilirlik açısından müşteri hizmetleri ile olan görüşmelerinizde e-posta kullanın. Arama ve canlı sohbet yoluyla iletişime geçtiğiniz zaman görüşmeleriniz üzerinde oynama yapılma ihtimali var, Amazon'dan bunu beklemem ama yine de tedbirli olmakta fayda var. Ayrıca olayı baştan anlatın. Olumsuz yanıt gelmesi durumunda konuyu ilgili makamlara taşıyacağınızı da belirtin. Eğer olumsuz yanıt gelirse Tüketici Hakem Heyeti veya tüketici mahkemelerine vermek için elinizde bir delil olur.

Hmm anladım hocam normalde tüm ürünleri Amazon'dan alırdım zaten ilk defa sorun çıktı e-posta ile mail atacağım o zaman.