Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Senin kararın, boş boş oturmaktansa bir şeyler yapmak daha iyi.
Hayır çalışacağım. Sadece yaz kötü geçer mi?Senin kararın, boş boş oturmaktansa bir şeyler yapmak daha iyi.
SadeceZinzap
Uzman
Geçmez.
O yaşta çalışmanı önermiyorum. 11 yaşındaki birinin berberde çalışması yasal değil zaten.
Hocam merak etmeyin. Benim kendi isteğim.O yaşta çalışmanı önermiyorum. 11 yaşındaki birinin berberde çalışması yasal değil zaten.
RockyHighway79
Üstün
Ben de tam bunu yazacaktım, yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum. 14 yaşından ufaksanız çalışmayın arkadaşlar, yasal değil.O yaşta çalışmanı önermiyorum. 11 yaşındaki birinin berberde çalışması yasal değil zaten.
Eğer evlenmek, birikim yapmak, mal mülk almak istiyorsa Türkiye'de bu yaşta çalışması gerekir.O yaşta çalışmanı önermiyorum. 11 yaşındaki birinin berberde çalışması yasal değil zaten.
Tabii doktor, polis olmayacaksa. Okursan ancak doktor ve poliste genel olarak iş bulma şansı yüksek.
Bu bir şeyi değiştirmez. Yasal değil hâlâ.
Çok istiyorsaniz çalışın, ancak daha ergenliğe bile girmemiş olabilirsiniz. Berberde daha ergenliğe bile girmemiş birinin çalışması hiç normal değil...
Beni düşünmeniz çok güzel, teşekkürler ama aileme yardımcı olmak istiyorum.Bu bir şeyi değiştirmez. Yasal değil hâlâ.
Çok istiyorsaniz çalışın, ancak daha ergenliğe bile girmemiş olabilirsiniz. Berberde daha ergenliğe girmemiş birinin çalışması hiç normal değil...