Ne yani rockstar games gibi bir şirket kurup sam houser olmıyacak mıyım?Çok ütopik bir Dünyada yaşıyorsun yaşın gereği, ilk farkındalığını LGS'ye girmeden önce yaşayacaksın. Sonra lisede, sonra YKS'de, sınav haftası Cuma günü. Sonra kaderini kabulleneceksin ama, anlıyorum maalesef... herkes bu hayallerden geçiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Sana başkaları söylemeden abin olarak ben söyleyeyim.Ne yani rockstar games gibi bir şirket kurup sam houser olmıyacak mıyım?
Hayır. Hepsi sıfırdan başlayıp yükseldiler, ve uyan. Türkiye'desin.
gustavo
Üstün
Ne yani Rockstar Games gibi bir şirket kurup sam houser olmayacak mıyım?
Türkiye gibi bir ortamda pek sanmıyorum ama kendini geliştirip yurt dışına gidersen oyun sektörünün inceliklerini öğrenirsen belki.
Yurt dışına çıkacağım yani umarım.Sana başkaları söylemeden abin olarak ben söyleyeyim.
Hayır. Hepsi sıfırdan başlayıp yükseldiler, ve uyan. Türkiye'desin.
Unity kursu alıyorum yurt dışına çıkacağım. (umarım) Orda bakarım belki. Amerika,Norveç,Kanada.Türkiye gibi bir ortamda pek sanmıyorum ama kendini geliştirip yurt dışına gidersen oyun sektörünün inceliklerini öğrenirsen belki.
Gelecekte o işi yapma hayaliniz varsa yapın ancak bu yaşta ileride yapmayacak biri için önermem.
İleride berberlik yapmıyacağım.Gelecekte o işi yapma hayaliniz varsa yapın ancak bu yaşta ileride yapmayacak biri için önermem.
Umarım iyi yerlere geldiğinizi görürüz, 2026'da NBA draftlarına katılma durumum var. Belli mi olur? Orada karşılaşırız belki yıllar sonra.
Umarım iyi yerlere geldiğinizi görürüz, 2026'da NBA draftlarına katılma durumum var. Belli mi olur? Orada karşılaşırız belki yıllar sonra.
2026 NBA Los Angeles değil mi? Kardeşim bende Los Angeles istiyorum. Eğer ailem para bulursa Los Angeles'e yerleşeceğim.
Hayır, Brooklyn Barclays Center'da yapılıyor.2026 NBA Los Angeles değil mi? Kardeşim bende Los Angeles istiyorum. Eğer ailem para bulursa Los Angeles'e yerleşeceğim.
Orayada gelirim. Eğer la gelirsem.
Basketbol izlemiyorum ama gelecem.
Son düzenleme: