Oyun geliştiriyorum, belki oradan çıkar para. Sonrasında YouTube kanalım var, bir hikaye yazabilirim ya da blog. Normalde ise her işte çalışırım, tarım, turizm gibi işler.
Daha basit işlere yönelin, dediğiniz uzun süreli işler maalesef. Edit yapmayı öğrenip, bunda profesyonelleşip satabilirsiniz. Ama bir tavsiye, şu anda para kazanmayı düşünecek yaşta değilsiniz ve olmamalısınız, çalışmayı da düşünmeyin. Çocukluğunu yaşamaya bak çünkü zamanı geriye alamıyorsun. Zaten 40-50 sene çalışacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun geliştiriyorum, belki oradan çıkar para. Sonrasında YouTube kanalım var, bir hikaye yazabilirim ya da blog. Normalde ise her işte çalışırım, tarım, turizm gibi işler.

Oyun sektöründen bir gelir elde edeceğini sanmıyorum (daha ortaya cilalanmış bir oyun çıkarabileceğini düşünmüyorum.) YouTube'dan para gelmez en iyisi 12'ye kadar eylenmene bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha basit işlere yönelin, dediğiniz uzun süreli işler maalesef. Edit yapmayı öğrenip, bunda profesyonelleşip satabilirsiniz. Ama bir tavsiye, şu anda para kazanmayı düşünecek yaşta değilsiniz ve olmamalısınız, çalışmayı da düşünmeyin. Çocukluğunu yaşamaya bak çünkü zamanı geriye alamıyorsun. Zaten 40-50 sene çalışacaksın.
40 - 50 sene çalışmayacağım. Onlar çalışacak ben yöneteceğim.

40 - 50 sene çalışmayacağım. Onlar çalışacak ben yöneteceğim.
Çok ütopik bir Dünyada yaşıyorsun yaşın gereği, ilk farkındalığını LGS'ye girmeden önce yaşayacaksın. Sonra lisede, sonra YKS'de, sınav haftası Cuma günü. Sonra kaderini kabulleneceksin ama, anlıyorum maalesef... herkes bu hayallerden geçiyor.