Hayır çalışacağım. Sadece yaz kötü geçer mi?

Yaz tatilimi evde tüm gün bilgisayarda Valorant oynayarak geçirdim eğlenceliydi ama boşa zamanımın gittiğini düşünüyorum. 5 saat uzun bir süre değil evde boş boş oturacağınıza çalışabilirsiniz, berberliğin de sıkıcı bir iş olduğunu düşünmüyorum güzel zaman geçirebilirsiniz.

Kardeşim sen eğlenmene bak, daha çocuksun. 2-3 sene sonra çalışacak yaşa geliyorsun zaten, o zaman çalışmak istiyorsan çalışırsın.

Doğru diyorsunuz hocam. Fakat yazın çok sıkıcı geçiyor arkadaşlarım çalışıyor. Dıaşrdaki büüykler laf ediyor zaten bende eğlenmek istiyorum. Oyüzden çalışmak istiyorum.

Hiçbir aile 11 yaşında ki çocuğunun sırf bu yüzden çalışmasını kabul etmez. Denendi, onaylandı.

Babam istemiyor benimle çalış diyor geçen yaz çalıştım fakat hiç çalışmadım desem. Sadece babam konum atmayı bilmiyor konu mattım 1000 lira verdi. Annem istiyor herkes laf ediyor diye. Babama geçen sordum çalışırsın dedi.

Babam istemiyor benimle çalış diyor geçen yaz çalıştım fakat hiç çalışmadım desem. Sadece babam konum atmayı bilmiyor konu mattım 1000 lira verdi. Annem istiyor herkes laf ediyor diye. Babama geçen sordum çalışırsın dedi.
Yaş olarak yasal değil maalesef, hiç kimse 11 yaşında ki bir çocuğun sorumluluğunu da almaz.

Oyun geliştiriyorum, belki oradan çıkar para. Sonrasında YouTube kanalım var, bir hikaye yazabilirim ya da blog. Normalde ise her işte çalışırım, tarım, turizm gibi işler.

Bir de hocam arkadaşlarım çalışıyor, çalışanlar ise laf ediyor. Bana şöyle diyorlar: "Olum beleşten para yiyorsun, çalış." diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör: