KS KS 1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 16 Ekim 2024 #31 Dracula dedi: Çok ütopik bir Dünyada yaşıyorsun yaşın gereği, ilk farkındalığını LGS'ye girmeden önce yaşayacaksın. Sonra lisede, sonra YKS'de, sınav haftası Cuma günü. Sonra kaderini kabulleneceksin ama, anlıyorum maalesef... herkes bu hayallerden geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yani rockstar games gibi bir şirket kurup sam houser olmıyacak mıyım?
Dracula dedi: Çok ütopik bir Dünyada yaşıyorsun yaşın gereği, ilk farkındalığını LGS'ye girmeden önce yaşayacaksın. Sonra lisede, sonra YKS'de, sınav haftası Cuma günü. Sonra kaderini kabulleneceksin ama, anlıyorum maalesef... herkes bu hayallerden geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ne yani rockstar games gibi bir şirket kurup sam houser olmıyacak mıyım?
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 16 Ekim 2024 #32 10593 dedi: Ne yani rockstar games gibi bir şirket kurup sam houser olmıyacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Sana başkaları söylemeden abin olarak ben söyleyeyim. Hayır. Hepsi sıfırdan başlayıp yükseldiler, ve uyan. Türkiye'desin.
10593 dedi: Ne yani rockstar games gibi bir şirket kurup sam houser olmıyacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Sana başkaları söylemeden abin olarak ben söyleyeyim. Hayır. Hepsi sıfırdan başlayıp yükseldiler, ve uyan. Türkiye'desin.
gustavo Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.068 Makaleler 4 Çözümler 14 Beğeniler 1.037 Yer Türkiye 16 Ekim 2024 #33 10593 dedi: Ne yani Rockstar Games gibi bir şirket kurup sam houser olmayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Türkiye gibi bir ortamda pek sanmıyorum ama kendini geliştirip yurt dışına gidersen oyun sektörünün inceliklerini öğrenirsen belki.
10593 dedi: Ne yani Rockstar Games gibi bir şirket kurup sam houser olmayacak mıyım? Genişletmek için tıkla... Türkiye gibi bir ortamda pek sanmıyorum ama kendini geliştirip yurt dışına gidersen oyun sektörünün inceliklerini öğrenirsen belki.
KS KS 1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 16 Ekim 2024 #34 Dracula dedi: Sana başkaları söylemeden abin olarak ben söyleyeyim. Hayır. Hepsi sıfırdan başlayıp yükseldiler, ve uyan. Türkiye'desin. Genişletmek için tıkla... Yurt dışına çıkacağım yani umarım. gustavo dedi: Türkiye gibi bir ortamda pek sanmıyorum ama kendini geliştirip yurt dışına gidersen oyun sektörünün inceliklerini öğrenirsen belki. Genişletmek için tıkla... Unity kursu alıyorum yurt dışına çıkacağım. (umarım) Orda bakarım belki. Amerika,Norveç,Kanada.
Dracula dedi: Sana başkaları söylemeden abin olarak ben söyleyeyim. Hayır. Hepsi sıfırdan başlayıp yükseldiler, ve uyan. Türkiye'desin. Genişletmek için tıkla... Yurt dışına çıkacağım yani umarım. gustavo dedi: Türkiye gibi bir ortamda pek sanmıyorum ama kendini geliştirip yurt dışına gidersen oyun sektörünün inceliklerini öğrenirsen belki. Genişletmek için tıkla... Unity kursu alıyorum yurt dışına çıkacağım. (umarım) Orda bakarım belki. Amerika,Norveç,Kanada.
Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 16 Ekim 2024 #35 Gelecekte o işi yapma hayaliniz varsa yapın ancak bu yaşta ileride yapmayacak biri için önermem.
KS KS 1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 16 Ekim 2024 #36 Yavuz Çetin dedi: Gelecekte o işi yapma hayaliniz varsa yapın ancak bu yaşta ileride yapmayacak biri için önermem. Genişletmek için tıkla... İleride berberlik yapmıyacağım.
Yavuz Çetin dedi: Gelecekte o işi yapma hayaliniz varsa yapın ancak bu yaşta ileride yapmayacak biri için önermem. Genişletmek için tıkla... İleride berberlik yapmıyacağım.
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 16 Ekim 2024 #37 10593 dedi: Yurt dışına çıkacağım yani umarım. Genişletmek için tıkla... Umarım iyi yerlere geldiğinizi görürüz, 2026'da NBA draftlarına katılma durumum var. Belli mi olur? Orada karşılaşırız belki yıllar sonra.
10593 dedi: Yurt dışına çıkacağım yani umarım. Genişletmek için tıkla... Umarım iyi yerlere geldiğinizi görürüz, 2026'da NBA draftlarına katılma durumum var. Belli mi olur? Orada karşılaşırız belki yıllar sonra.
KS KS 1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 16 Ekim 2024 #38 Dracula dedi: Umarım iyi yerlere geldiğinizi görürüz, 2026'da NBA draftlarına katılma durumum var. Belli mi olur? Orada karşılaşırız belki yıllar sonra. Genişletmek için tıkla... 2026 NBA Los Angeles değil mi? Kardeşim bende Los Angeles istiyorum. Eğer ailem para bulursa Los Angeles'e yerleşeceğim.
Dracula dedi: Umarım iyi yerlere geldiğinizi görürüz, 2026'da NBA draftlarına katılma durumum var. Belli mi olur? Orada karşılaşırız belki yıllar sonra. Genişletmek için tıkla... 2026 NBA Los Angeles değil mi? Kardeşim bende Los Angeles istiyorum. Eğer ailem para bulursa Los Angeles'e yerleşeceğim.
D Dracula Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1.512 Çözümler 15 Beğeniler 1.227 16 Ekim 2024 #39 10593 dedi: 2026 NBA Los Angeles değil mi? Kardeşim bende Los Angeles istiyorum. Eğer ailem para bulursa Los Angeles'e yerleşeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır, Brooklyn Barclays Center'da yapılıyor.
10593 dedi: 2026 NBA Los Angeles değil mi? Kardeşim bende Los Angeles istiyorum. Eğer ailem para bulursa Los Angeles'e yerleşeceğim. Genişletmek için tıkla... Hayır, Brooklyn Barclays Center'da yapılıyor.
KS KS 1 10593 Deneyimli Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 750 Çözümler 2 Beğeniler 427 16 Ekim 2024 #40 Dracula dedi: Hayır, brooklyn barclays Center'da yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Orayada gelirim. Eğer la gelirsem. Dracula dedi: Hayır, Brooklyn Barclays Center'da yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Basketbol izlemiyorum ama gelecem. Son düzenleme: 16 Ekim 2024
Dracula dedi: Hayır, brooklyn barclays Center'da yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Orayada gelirim. Eğer la gelirsem. Dracula dedi: Hayır, Brooklyn Barclays Center'da yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Basketbol izlemiyorum ama gelecem.