Fikrim var, var olmasına da bu konuda yapacağım yorumlar sizi doğrudan yönlendirmek olacak. Bu da, sizin yerinize benim yazarlık yapmam demek. Hikaye yazmak, kolay işler değil.

İnsanların yorumları hoşunuza gitsin ama çok da ciddiye almayın. Forumdan da çok örnek var, bilgisi olmayıpta kulak doluluğuyla bilgi taslayan çok.
Hocam mesela sizin yorumlarınız iyi bir şey bence sizi ciddiye alırım. Çünkü fazla kitap okumuş birisiniz fakat gider kitap okumamış sadece belgesel izleyip konuşan bir cahili dinlemem. Bu arada hikaye yazmak ile ilgili bir konu açarsanız etiketleyin beni.

@talongod konudan bağımsız ama sence Mete'nin bir hastalığı var mı yoksa geçmişte yaşadığı zorbalıklardan dolayı bu şey normal mi?

Son düzenleme:
Hocam mesela sizin yorumlarınız iyi bir şey bence sizi ciddiye alırım. Çünkü fazla kitap okumuş birisiniz fakat gider kitap okumamış sadece belgesel izleyip konuşan bir cahili dinlemem. Bu arada hikaye yazmak ile ilgili bir konu açarsanız etiketleyin beni.

@talongod konudan bağımsız ama sence Mete'nin bir hastalığı var mı yoksa geçmişte yaşadığı zorbalıklardan dolayı bu şey normal mi?

Geçmişte yaşadığı zorbalıklarla alakalı olduğunu düşünmüyorum, o zaman yaşıtlarıyla ilgilenirdi. Metenin hastalığı olabilir, bütün bunları kafasında kuruyor olduğu bir hikaye de çok garip olurdu açıkçası, okumak isterdim. Onun dışında, Mete aslında reenkarne olmuş bir insan da olabilir. Bu yaşta başka türlü bunları yapması imkansız.

Geçmişte yaşadığı zorbalıklarla alakalı olduğunu düşünmüyorum, o zaman yaşıtlarıyla ilgilenirdi. Metenin hastalığı olabilir, bütün bunları kafasında kuruyor olduğu bir hikaye de çok garip olurdu açıkçası, okumak isterdim. Onun dışında, Mete aslında reenkarne olmuş bir insan da olabilir. Bu yaşta başka türlü bunları yapması imkansız.
Hikayede yaşıtlarıyla güzelce ilgileniyor :) Şaka bir yana kafasında kurduğu herhangi bir hikayeyi asla sevmem öyle bir hikaye oyun oynamam film veya dizi izlemem. Reenkarne olmuş bir insan değil hikayeyi okumadığınız için pek yorum yapamıyorsunuz anlıyorum. Fakat Mete çok sıkı eğitimlerden geçiyor hatta Muay Thai öğrenmeye başlıyor üstüne ilçe turnuvasında kupa kazanıyor.