Makaleler
23
Uzun bir zamandır yemeği telefonla beraber yiyorum. Yaklaşık 5 yıl oldu. Bugün kestim bu alışkanlığımı. İnsan olduğumu fark ettim desem yalan olmaz. Yemekte sadece yemek yiyince tadı fazlasıyla daha iyi oluyor. Yediğim yemek çöp şişti. Tavsiyem yemek yerken sevdiklerinizle ve sevdiğiniz bir yiyecekle içecekle yemeniz. Keyfinize bakın. İkinci bir işlem için yormayın kendinizi.

Sanirim 5 yil ust uste bunu yapmak iyi bir fikir değildi.

Ama arkada YouTube açmak yine insani asıl felaket masada otonom robot gibi Reels kaydıranlar.

Bizim kuzen öyle mesela. Ekranı kaydırırken gözü bir kilitlendi, köfte yerine masadaki ıslak mendil paketini çatallayıp ağzına götürdü. Son anda tuttuk elemanı.

Reels'la yemek yenmez, ancak dopamin komasına girilir. Net.

Uzun bir zamandır yemeği telefonla beraber yiyorum. Yaklaşık 5 yıl oldu. Bugün kestim bu alışkanlığımı. İnsan olduğumu fark ettim desem yalan olmaz. Yemekte sadece yemek yiyince tadı fazlasıyla daha iyi oluyor. Yediğim yemek çöp şişti. Tavsiyem yemek yerken sevdiklerinizle ve sevdiğiniz bir yiyecekle içecekle yemeniz. Keyfinize bakın. İkinci bir işlem için yormayın kendinizi.
Yok ya ben videoyla daha çok keyif alıyorum 😂 LTT özellikle, ulimate tech upgrade serisiyle yeni yapmaya başladıkları tech house videoları çok sarıyor beni 😂