Yok ya ben videoyla daha çok keyif alıyorum 😂 LTT özellikle, ulimate tech upgrade serisiyle yeni yapmaya başladıkları tech house videoları çok sarıyor beni 😂
Herkesin kendince bir yemek yeme stili var. Ancak ben en az bir hafta boyleyim. Yemekte Techolay'a girmeyecegim.

Uzun bir zamandır yemeği telefonla beraber yiyorum. Yaklaşık 5 yıl oldu. Bugün kestim bu alışkanlığımı. İnsan olduğumu fark ettim desem yalan olmaz. Yemekte sadece yemek yiyince tadı fazlasıyla daha iyi oluyor. Yediğim yemek çöp şişti. Tavsiyem yemek yerken sevdiklerinizle ve sevdiğiniz bir yiyecekle içecekle yemeniz. Keyfinize bakın. İkinci bir işlem için yormayın kendinizi.
Ailem ile yemek yerken herhangi bir cihaz kullanmıyorum. Ama ailemle yemiyorsam ve yemeğimi dışarıdan sipariş etmişsem, Youtube'dan güzel bir video açarak izlemeyi severim.

Dışarıda yemek yerken farkettim, evde bir şey izleyerek yemek yerken gerçekten yemeğin tadını almıyoruz ve doyuruculuk hissini azaltıyor. Dışarıda yediğimde ise hem yemekten zevk alıyorum hem de daha fazla doydugumu hissediyorum. 17 yaşındayım, sanırım çocuklugumdan beri böyle alışmışım. Ben de evde bir şey yerken bir şey izlemeyi bırakacağım.

İzleyecek bir şey olsun olmasın ben yemeği yemek yerine içime döktüğüm için pek fark etmiyorum.
Şu an Regular Show izlediğim için yemek yerken event oluyor bana. Zamandan tasaruf edip kendime vakit ayırabiliyorum.
Ha sofrada yemek yemenin tadı ayrıdır, tat aldığını ve doyduğunu fark etmek falan.

Ek olarak ; Patates kızartması gibi elle yemeye müsait olan şeyleri yerseniz daha hızlı doyar veya bıkarsınız. Diyet yapanlara duyurulur.

images.webp

Bu adam video atmayınca yemek yemiyorum, öyle bi seviyeye geldi. (!)

Evde veya yaninda birileri varken birlikte yemek iyi oluyor da teksen bir seyler izlemek daha iyi oluyor yoksa yemegi yerken bos bos duvara bakip hayati sorgulama moduna giriyorum.