Bütçe
55.000 - 95.000

alpyy

Başarılı
Merhaba, uzun bir süredir yeni çıkacak modelleri takip ediyorum ve birçoğu bu hafta içinde satışa sunuldular. Bu monitörler Türkiye'de tahmini olarak ne zaman satışa sunulurlar? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirirlerse çok mutlu olurum. İyi Sosyaller.

Merhaba, uzun bir süredir yeni çıkacak modelleri takip ediyorum ve birçoğu bu hafta içinde satışa sunuldular. Bu monitörler Türkiye'de tahmini olarak ne zaman satışa sunulurlar? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa ve beni bilgilendirirlerse çok mutlu olurum. İyi sosyaller.

En geç Mart'ın ortasına kadar Türkiye'de olurlar ama fiyatı 80 bin lirayı bulur belki 100 binde bulur ama sırf 4K OLED diye bir monitöre 100 bin verilir mi orası tartışılır gelse bile çok hızlı olmanız gerekir Türkiye'ye öyle 20+ stok getirmezler Max 3 tane kaparsan alırsın yoksa bir daha gelmez bir kereye mahsus getirirler.

Teşekkür ederim cevabın için. Yani açıkçası benim fiyat derdim yok bu yüzden bekleyip görmek istiyorum ama asıl kafamı karıştıran şey sizin de dediğiniz gibi vereceğimiz paraya değecek mi? Onu bende bilmiyorum sanırım Türkiye fiyatlandırmasını görünce tam olarak karar verebiliriz yani en azından ben verebilirim.