Bilgisayarımı 2 ay önce toplama olarak satın aldım. 1 hafta öncesine kadar her şey düzgünken bir anda RDR 2'de saint denis gibi yerlerde sağa sola dönerken stutter sorunu başladı. Ardından düzeltmek için her şeyi yaptım. Bir sonuç bulamadım. Parçaları stress testine soktum.
Bir sıkıntı göremedim. Ardından CS2'de 300-400 FPS alırken bir anda 100-150'lere düşmeye başladı. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşündüm. Sürücülerin hepsini güncelledim. Ancak sorun devam etti.
Format attım. Geri yükleme yaptım. Sorun aynı şekilde devam ediyor. Bu sorun cok canımı sıkmaya başladı.
Sıkıntı olan şeyi bulsam çözümü halledilir diye düşünüyorum ancak bulamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Bir sıkıntı göremedim. Ardından CS2'de 300-400 FPS alırken bir anda 100-150'lere düşmeye başladı. Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşündüm. Sürücülerin hepsini güncelledim. Ancak sorun devam etti.
Format attım. Geri yükleme yaptım. Sorun aynı şekilde devam ediyor. Bu sorun cok canımı sıkmaya başladı.
Sıkıntı olan şeyi bulsam çözümü halledilir diye düşünüyorum ancak bulamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Ekran kartı: Palit 5060 Ti 16 GB.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
RAM: XPG 2x16.
Anakart: A620M Plus.
SSD: SanDisk Extreme 1TB.
Son düzenleyen: Moderatör: