Babam geçenlerde arabasının lastiğinin patladığını fark etmeyince patlak lastiğin üstünde yürümüş ve lastik çöp olmuş. Arabanın üzerindeki lastikler 6 yıllık olmasına rağmen babam 4'lü takım değiştirmek istemedi; araba çok kullanılmıyor diye (2010 model ve 100.000 km bile değil henüz).
Parçalanan lastik yerine 1 tane aynı marka model desen lastik aldık. Bu lastiği hangi lastik yerine takmalıyız?
Diğer üç lastik eski olduğundan çok bir şey fark etmeyecektir. Patlayanın yerine takabilirsiniz. Eğer ikili değişseydi o zaman ön iki ya da arka iki şeklinde takılması uygun olurdu.
Diğer üç lastik eski olduğundan çok bir şey fark etmeyecektir. Patlayanın yerine takabilirsiniz. Eğer ikili değişseydi o zaman ön iki ya da arka iki şeklinde takılması uygun olurdu.
Daha önce 1 defa çıkma lastik lanetine bulaştık, 100 km olmadan tel attı. Buradaki lastikçiler çıkma için 1000-1500 TL istiyorlar; ben sıfır lastiği 3500 TL'ye aldım, en azından kafam rahat olacak. Çıkma lastik fiyatları anlamsız yüksek.
Patlayan sağ ön idi. O zaman yine sağ öne takmak en mantıklısı gibi.
Daha önce 1 defa çıkma lastik lanetine bulaştık, 100 km olmadan tel attı. Buradaki lastikçiler çıkma için 1000-1500 TL istiyorlar; ben sıfır lastiği 3500 TL'ye aldım, en azından kafam rahat olacak. Çıkma lastik fiyatları anlamsız yüksek.