Detaylar
Kim cevapladı?Type-C kullanmak için hybrid mod açmanız lazım. Önce HDMI ile deneyin. 2K, 280 Hz, HDR, 10 bit, G-Sync deneyin.
Type ckablosunu taktım oyunu açtım hatta oyun HDR açmak istiyor musun diye sordu bende evet dedim 280 Hz de şimdilik sıkıntı yok hatta sadece NVIDIA GPU seçiliyken bile Type-C çalıştı diğer kabloda oyunun ayarlaarını bile değiştiremiyordum
Ashley Freya 59
Başarılı
Type ckablosunu taktım oyunu açtım hatta oyun HDR açmak istiyor musun diye sordu bende evet dedim 280 Hz de şimdilik sıkıntı yok hatta sadece NVIDIA GPU seçiliyken bile Type-C çalıştı diğer kabloda oyunun ayarlaarını bile değiştiremiyordum.
Hocam hybrid mod açık mı ayrıca dediğim ayarları da açın aynı anda sorun yoksa iş bitmiştir.
Hocam hybrid mod açık mı ayrıca dediğim ayarları da açın aynı anda sorun yoksa iş bitmiştir.
BIOS'tan sadece NVIDIA GPU seçili yok yapmadım yapmak zorunda mıyım sadece 280 Hz ayarladım sıkıntı yok gibi diğerinde onu bile yapamıyordum
Ashley Freya 59
Başarılı
BIOS'tan sadece NVIDIA GPU seçili yok yapmadım yapmak zorunda mıyım sadece 280 Hz ayarladım sıkıntı yok gibi diğerinde onu bile yapamıyordum.
Hocam sorun yoksa yapmanıza gerek yok. HDR, 10 bit, G-Sync bunları deneyin hiçbirinde sorun çıkmazsa(büyük ihtimalle çıkmaz) sorununuz tamamen çözülmüş olur bu kabloyu kullanabilirsiniz.
Hocam sorun yoksa yapmanıza gerek yok. HDR, 10 bit, G-Sync bunları deneyin hiçbirinde sorun çıkmazsa(büyük ihtimalle çıkmaz) sorununuz tamamen çözülmüş olur bu kabloyu kullanabilirsiniz.
Bir de monitör laptopun ekranında daha az parlıklağa sahip o ayarlanabiliyor mu?
Ashley Freya 59
Başarılı
Bir de monitör laptopun ekranında daha az parlıklağa sahip o ayarlanabiliyor mu?
Monitörün OSD menüsünden değiştirebilirsiniz.
24 saatlik kullanım sonucunda Type-C de yanıp sönme oluyor monitörde ama kilitlenme olmuyor mesela 50 Hz yaptım daha sonra 280 Hz döndürdüm döndürdükten sonra bir kere yanıp söndü