Detaylar
Kim cevapladı?Hocam laptopunuzun tam model kodunu atar mısınız altındaki etikette vardır.
Acer Nitro 16 RTX 4050 Ryzen 7535HS işlemcili
Ashley Freya 60
Başarılı
Hocam modelinizi araştırdım iki USB portundan herhangi biri de DP alt mode olarak çalışabiliyor.
Garanti olsun diye ikisini alsam deneyip görsem çünkü Type-C to Type-C nasıl takılacak.
Bu da olmaz değil mi?
Hocam HDMI 2.1 altı hiçbir kabloyu almayın.
Benim tavsiyem Type-C to Type-C kablo almanız ama HDMI 2.1 de deneyebilirsiniz.
Hocam modelinizi araştırdım iki USB portundan herhangi biri de DP alt mode olarak çalışabiliyor.
Hocam HDMI 2.1 altı hiçbir kabloyu almayın.
Benim tavsiyem Type-C to Type-C kablo almanız ama HDMI 2.1 de deneyebilirsiniz.
Hangisi ne takmam gerekiyor
Ashley Freya 60
Başarılı
Laptopunuzun Type-C portuna ve monitörünüzdeki Type-C portuna Type-C kablo takacaksınız.
Laptopunuzun Type-C portuna ve monitörünüzdeki Type-C portuna Type-C kablo takacaksınız.
2 tane var ama laptopta resimde var ya
Ashley Freya 60
Başarılı
İkisi de DP alt mode destekliyor ikisinden birine takabilirsiniz.
Preo olanın arkada özellikleri de yazıyormuş
Olmazsa ne yapacağız
Dosya Ekleri
Ashley Freya 60
Başarılı
Preo olanın arkada özellikleri de yazıyormuş.
Olmazsa ne yapacağız.
Olmazsa bu Preo kabloyu kullanabilirsiniz yüksek ihtimal işinizi görür ama ben yine de Type-C öneriyorum. İkisini de alabilirsiniz ne olur ne olmaz. Inca ve Preo'yu alabilirsiniz.
İkisini alacağımOlmazsa bu Preo kabloyu kullanabilirsiniz yüksek ihtimal işinizi görür ama ben yine de Type-C öneriyorum. İkisini de alabilirsiniz ne olur ne olmaz. Inca ve Preo'yu alabilirsiniz.
Ashley Freya 60
Başarılı
Olur hocam önce Type-C'yi deneyin Type-C olursa HDMI kablosunu da diğer laptoplarınızda kullanırsınız.
Yeni konular
-
-
-
Çözüldü OBS kaydı sırasında çıkan kırmızı kutu nasıl kapatılabilir?
- RoaringLion
-
-
-
-
-
-