Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdır bunlarda da sıkııntı çıkarsa iade edeceğim monitörüOlur hocam önce Type-C'yi deneyin Type-C olursa HDMI kablosunu da diğer laptoplarınızda kullanırsınız.
Ashley Freya 60
Başarılı
Tamamdır bunlarda da sıkııntı çıkarsa iade edeceğim monitörü.
Sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü monitör kaynaklı bir sorun yok gibi geldi bana.
Olur hocam önce Type-C'yi deneyin Type-C olursa HDMI kablosunu da diğer laptoplarınızda kullanırsınız.
İÇinden çıkan DisplayPort yalan oldu o zaman
Ashley Freya 60
Başarılı
O kablo doğrudan DP portu varsa bağlamak için dönüştürücü işi çok riskli maalesef.
O kablo doğrudan DP portu varsa bağlamak için dönüştürücü işi çok riskli maalesef.
Anladım evet her iki tarafı display
Sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü monitör kaynaklı bir sorun yok gibi geldi bana.
Monitör ayar yapana kadar çalışıyor ne zaman ayar yapmaya kalkıyorum görüntü için o zaman sıkıntı çıkıyor
Son düzenleme:
Ashley Freya 60
Başarılı
Anladım evet her iki tarafı display.
Monitör ayar yapana kadar çalışıyor ne zaman ayar yapmaya kalkıyorum görüntü için o zaman sıkıntı çıkıyor.
Şu an ayarları pek ellemeyin bence. Kablo gelince bakarız.
Kabloları aldım bakalım eve az kaldı deneyeceğim
Yalnı, ben laptopu sadece NVIDIA GPU da kullanıyorum yani BIOS'ta onu seiçince şu uyarı alıyorum NVIDIA GPU aktif olunca Type-C devre dışı kalacak
Ashley Freya 60
Başarılı
Kabloları aldım bakalım eve az kaldı deneyeceğim.
Yalnı, ben laptopu sadece NVIDIA GPU da kullanıyorum yani BIOS'ta onu seiçince şu uyarı alıyorum NVIDIA GPU aktif olunca Type-C devre dışı kalacak.
Hybrid modu neden kapattınız hocam hem bayağı pil tasarrufu yapar FPS kaybı da küçük sayılır. Ama eğer ki hybrid modu açmayacağım derseniz HDMI kablo ile kullanın sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama HDMI portu 240 Hz veriyor olabilir denemeniz lazım.
Hybrid modu neden kapattınız hocam hem bayağı pil tasarrufu yapar FPS kaybı da küçük sayılır. Ama eğer ki hybrid modu açmayacağım derseniz HDMI kablo ile kullanın sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama HDMI portu 240 Hz veriyor olabilir denemeniz lazım.
10 15 FPS fark ediyor Optimus seçili olunca peki Type-C takınca ne olacak çünkü şu anda NVIDIA GPU seçili
Ashley Freya 60
Başarılı
10 15 FPS fark ediyor Optimus seçili olunca peki Type-C takınca ne olacak çünkü şu anda NVIDIA GPU seçili.
Type-C kullanmak için hybrid mod açmanız lazım. Önce HDMI ile deneyin. 2K, 280 Hz, HDR, 10 bit, G-Sync deneyin.
Yeni konular
-
-
-
Play Store'daki sahte RetroArch uygulamasına dikkat edin!
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Play Store'daki sahte RetroArch uygulamasına dikkat edin!
- LeoTheLinuxEnthusiast6610