cagata 14

Uzman
Bugün kargodan monitör geldi. Fişe taktım, HDMI bağladım, 280 Hz çalıştırdım ama monitör yanıp sönüyor, daha sonra Hz değerini 120 Hz yaptım. Sıkıntı ortadan kalktı.

O kablo doğrudan DP portu varsa bağlamak için dönüştürücü işi çok riskli maalesef.

Anladım evet her iki tarafı display

Sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü monitör kaynaklı bir sorun yok gibi geldi bana.

Monitör ayar yapana kadar çalışıyor ne zaman ayar yapmaya kalkıyorum görüntü için o zaman sıkıntı çıkıyor

Son düzenleme:
Kabloları aldım bakalım eve az kaldı deneyeceğim.

Yalnı, ben laptopu sadece NVIDIA GPU da kullanıyorum yani BIOS'ta onu seiçince şu uyarı alıyorum NVIDIA GPU aktif olunca Type-C devre dışı kalacak.

Hybrid modu neden kapattınız hocam hem bayağı pil tasarrufu yapar FPS kaybı da küçük sayılır. Ama eğer ki hybrid modu açmayacağım derseniz HDMI kablo ile kullanın sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama HDMI portu 240 Hz veriyor olabilir denemeniz lazım.

Hybrid modu neden kapattınız hocam hem bayağı pil tasarrufu yapar FPS kaybı da küçük sayılır. Ama eğer ki hybrid modu açmayacağım derseniz HDMI kablo ile kullanın sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama HDMI portu 240 Hz veriyor olabilir denemeniz lazım.

10 15 FPS fark ediyor Optimus seçili olunca peki Type-C takınca ne olacak çünkü şu anda NVIDIA GPU seçili