Detaylar
Kim cevapladı?Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz.
Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4
Bu monitörde çözünürlük monitörde ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa nasıl oluyor yoksa sadece Windows üzerinden mi?
Ashley Freya 60
Başarılı
Bu monitörde çözünürlük monitörde ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa nasıl oluyor yoksa sadece Windows üzerinden mi?
Hocam çözünürlüğü sadece sinyali gönderen kaynaktan yani laptop üzerinden değiştirebilirsiniz.
Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz.
Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4
Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu
Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu
Hocam çözünürlüğü sadece sinyali gönderen kaynaktan yani laptop üzerinden değiştirebilirsiniz.
Yine laptopu kapatmak zorunda kaldı
Ashley Freya 60
Başarılı
Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu.
Yine laptopu kapatmak zorunda kaldı.
Çözünürlük, Hz, HDR ve bit değerini yazar mısınız?
Çözünürlük, Hz, HDR ve bir değerini yazar mısınız?
Monitör içinse Çözürlük 2560 1450p 120 Hz HDR açık gözüküyor ve 10 bit
Ashley Freya 60
Başarılı
Monitör içinse çözürlük 2560 1450p 120 Hz HDR açık gözüküyor ve 10 bit.
Hocam tam ekran olunca bant genişliği yetmiyor gibi. HDR'ı kapatıp deneyin.
HDR ve 10 biti kapatırsanız 144 Hz bile deneyebilirsiniz.
Hocam tam ekran olunca bant genişliği yetmiyor gibi. HDR'ı kapatıp deneyin.
Kapattım da şu an görüntü yine siyah oldu kendisine gelir diye düşündüm biraz bekledim olmadı maalesef zorla yine PC'yi kapamak zorunda maldım
Ashley Freya 60
Başarılı
Kapattım da şu an görüntü yine siyah oldu kendisine gelir diye düşündüm biraz bekledim olmadı maalesef zorla yine PC'yi kapamak zorunda maldım.
8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi.
Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck
Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi
Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck
Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi
Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım
Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım
Son düzenleme:
Ashley Freya 60
Başarılı
Ona yapacağım şimdi ama yine kilitleneck.
Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi.
Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım.
Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım.
Dönüştürücüye gerek yok hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
i7-12700H & RTX 3060 sistemde CPU ve GPU kullanımı %50'yi geçmiyor
- Connor Kenway