cagata 14

Uzman
Bugün kargodan monitör geldi. Fişe taktım, HDMI bağladım, 280 Hz çalıştırdım ama monitör yanıp sönüyor, daha sonra Hz değerini 120 Hz yaptım. Sıkıntı ortadan kalktı.

Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz.

Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4

Bu monitörde çözünürlük monitörde ayarlanabiliyor mu ayarlanıyorsa nasıl oluyor yoksa sadece Windows üzerinden mi?

Şu anki kablo ile FHD'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz.

Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4

Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu

Şu an bir oyun açtım ve yine aynı sorun monitör siyah oldu
Hocam çözünürlüğü sadece sinyali gönderen kaynaktan yani laptop üzerinden değiştirebilirsiniz.

Yine laptopu kapatmak zorunda kaldı

8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi.

Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck

Ona yapacağım şimdi ama yine kilitleneck

Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi

Ona yapıcağım şimdi ama yine kilitleneck

Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi

Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım

8 bir yaparsanız sorun çözülür gibi.

Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Ona yapacağım şimdi ama yine kilitleneck.

Her şeyi kapadım bu sefer oyun sıkontı çıkarıyor hiçbir şekilde oyunu oynatöıyor gidip kablo alacağım şimdi.

Oynatmıyor olacak yanlış yazmışım.

Type-C kablo ve dönüştürücü alacağım onlarda da aynı sıkıntı yaşarsam ne yapmalıyım.

Dönüştürücüye gerek yok hocam.