Detaylar
Kim cevapladı?Hocam şu anki kablonuz ikisi için de yeter o yüzden ana monitörünüz için yine de Type-C alın. FX504 HDMI 1.4 yani 2K 60 Hz üstüne çıkamaz. C500 ise yılına göre değişir ama maksimum 2.0 var yani şu anki durumunuz gibi 2K 144 Hz üstüne çıkamaz.
Casper Nirvana C500 işlemcisi Intel i5 6200U ekran kartı NVIDIA GT940M
Hocam şu anki kablonuz ikisi için de yeter o yüzden ana monitörünüz için yine de Type-C alın. FX504 HDMI 1.4 yani 2K 60 Hz üstüne çıkamaz. C500 ise yılına göre değişir ama maksimum 2.0 var yani şu anki durumunuz gibi 2K 144 Hz üstüne çıkamaz.
Yani monitör ve laptopta sıkıntı yok değil mi bütün sıkıntı kablo özelliğinin yetersiz olması
Ashley Freya 60
Başarılı
Casper Nirvana C500 işlemcisi Intel i5 6200U ekran kartı NVIDIA GT940M.
Hocam bunda da HDMI 1.4 var yani 2K 60 Hz üstüne çıkamazsınız.
Hocam şu anki kablonuz ikisi için de yeter o yüzden ana monitörünüz için yine de Type-C alın. FX504 HDMI 1.4 yani 2K 60 Hz üstüne çıkamaz. C500 ise yılına göre değişir ama maksimum 2.0 var yani şu anki durumunuz gibi 2K 144 Hz üstüne çıkamaz.
peki şu an 280 hz alsam kilitlenir mi yine
Ashley Freya 60
Başarılı
Casper Nirvana C500 işlemcisi Intel i5 6200U ekran kartı NVIDIA GT940M.
Yani monitör ve laptopta sıkıntı yok değil mi bütün sıkıntı kablo özelliğinin yetersiz olması.
Sorun tamamen kabloda merak etmeyin.
Büyük ihtimalle evet hiç denemeyin derim.
Oyun açılınca ne olacak otomatik 280 Hz almasın bir de HDR açınca da kilitlendi o neden oldu HDR damı yetersiz kalıyor
10 bite alınca aynısı odu kilitlendi ama bilgisayarı zorla kapatıp açınca HDR ve 10 bit aktif oldu
Ashley Freya 60
Başarılı
Oyun açılınca ne olacak otomatik 280 Hz almasın bir de HDR açınca da kilitlendi o neden oldu HDR damı yetersiz kalıyor.
10 bite alınca aynısı odu kilitlendi ama bilgisayarı zorla kapatıp açınca HDR ve 10 bit aktif oldu.
Hocam HDR ve 10 bit bant genişliği kullanımını daha da arttırır 120 Hz çalışabilir de çalışmayabilir de bu kablo ile.
Hocam HDR ve 10 bit bant genişliği kullanımını daha da arttırır 120 Hz çalışabilir de çalışmayabilir de bu kablo ile.
Şu anda açık şimdilik çalışıyor ama sanki onları açınca videolrda donma falan oluyor sanki ani oyunlarda drop girer ya öyle oluyor videoda ama tam ekrandan çıkınca olmuyor
Kablonun 2.1'den düşük olduğunu nasıl anladınız
Ashley Freya 60
Başarılı
Şu anda açık şimdilik çalışıyor ama sanki onları açınca videolrda donma falan oluyor sanki ani oyunlarda drop girer ya öyle oluyor videoda ama tam ekrandan çıkınca olmuyor.
Hocam çünkü bant genişliğini çok zorluyorsunuz. HDR'ı kapatabilirsiniz, 8 bit yapabilirsiniz, Hz'i 100 civarına çekebilirsiniz. Şu anki kablo ile seçenekleriniz bunlar.
Şu anda açık şimdilik çalışıyor ama sanki onları açınca videolrda donma falan oluyor sanki ani oyunlarda drop girer ya öyle oluyor videoda ama tam ekrandan çıkınca olmuyor.
Kablonun 2.1'den düşük olduğunu nasıl anladınız.
Çünkü kablonun kutusunda 2.0 yazıyor ve belirtiler bant genişliği yetmediğine işaret ediyor ve tam olarak HDMI 2.0 sıkıntılarını yaşıyorsunuz.
Hocam çünkü bant genişliğini çok zorluyorsunuz. HDR'ı kapatabilirsiniz, 8 bit yapabilirsiniz, Hz'i 100 civarına çekebilirsiniz. Şu anki kablo ile seçenekleriniz bunlar.
100 Hz yok maalesef 120 Hz vardı bende ona döndüm bende dedim ki acaba laptop mu karşılamıyor 280 Hz diye düşündüm sonra 120 Hz döndüreyim dedim hmm demek laptop karşılamıyor dedim ama sonra buraya yazdım siz öyle söylediniz umarım Type-C to Type-C alınca sorun çözülür bir de önlem olarak Type-C to display de alacağım bunları umarım vatan ya da Teknosa da bulabilirim
Çünkü kablonun kutusunda 2.0 yazıyor ve belirtiler bant genişliği yetmediğine işaret ediyor ve tam olarak HDMI 2.0 sıkıntılarını yaşıyorsunuz.
Peki 1920*1080p de 280 Hz kullanılabilir mi?
keşke dikkat etseydim cahilliğime denk geldi
Ashley Freya 60
Başarılı
100 Hz yok maalesef 120 Hz vardı bende ona döndüm bende dedim ki acaba laptop mu karşılamıyor 280 Hz diye düşündüm sonra 120 Hz döndüreyim dedim hmm demek laptop karşılamıyor dedim ama sonra buraya yazdım siz öyle söylediniz umarım Type-C to Type-C alınca sorun çözülür bir de önlem olarak Type-C to display de alacağım bunları umarım vatan ya da Teknosa da bulabilirim.
Şu anki kablo ile fhd'de HDR kapalı ve 8 bir şekilde 240 Hz alabilirsiniz.
100 Hz yok maalesef 120 Hz vardı bende ona döndüm bende dedim ki acaba laptop mu karşılamıyor 280 Hz diye düşündüm sonra 120 Hz döndüreyim dedim hmm demek laptop karşılamıyor dedim ama sonra buraya yazdım siz öyle söylediniz umarım Type-C to Type-C alınca sorun çözülür bir de önlem olarak Type-C to display de alacağım bunları umarım vatan ya da Teknosa da bulabilirim.
Keşke dikkat etseydim cahilliğime denk geldi.
Hocam eski laptoplarınız için kullanabilirsiniz bu kabloyu fersah fersah yeter onlar zaten 1.4
Yeni konular
-
-
-
-
Play Store'daki sahte RetroArch uygulamasına dikkat edin!
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-
-
-
-