Bugün kargodan monitör geldi. Fişe taktım, HDMI bağladım, 280 Hz çalıştırdım ama monitör yanıp sönüyor, daha sonra Hz değerini 120 Hz yaptım. Sıkıntı ortadan kalktı.
Type ckablosunu taktım oyunu açtım hatta oyun HDR açmak istiyor musun diye sordu bende evet dedim 280 Hz de şimdilik sıkıntı yok hatta sadece NVIDIA GPU seçiliyken bile Type-C çalıştı diğer kabloda oyunun ayarlaarını bile değiştiremiyordum
Type ckablosunu taktım oyunu açtım hatta oyun HDR açmak istiyor musun diye sordu bende evet dedim 280 Hz de şimdilik sıkıntı yok hatta sadece NVIDIA GPU seçiliyken bile Type-C çalıştı diğer kabloda oyunun ayarlaarını bile değiştiremiyordum.
Hocam sorun yoksa yapmanıza gerek yok. HDR, 10 bit, G-Sync bunları deneyin hiçbirinde sorun çıkmazsa(büyük ihtimalle çıkmaz) sorununuz tamamen çözülmüş olur bu kabloyu kullanabilirsiniz.
Hocam sorun yoksa yapmanıza gerek yok. HDR, 10 bit, G-Sync bunları deneyin hiçbirinde sorun çıkmazsa(büyük ihtimalle çıkmaz) sorununuz tamamen çözülmüş olur bu kabloyu kullanabilirsiniz.
24 saatlik kullanım sonucunda Type-C de yanıp sönme oluyor monitörde ama kilitlenme olmuyor mesela 50 Hz yaptım daha sonra 280 Hz döndürdüm döndürdükten sonra bir kere yanıp söndü