Yer
İstanbul
Bugün Kadıköy'den ithalatçı garantili CFI2116 Digital Edition PS5 aldım. Kutuyu biraz önce açtım. İçinden küçük plastik aparatlara kadar çıktı ama cihazın güç kablosu çıkmadı. Çok sinirimi bozdu; ya her şeyi varken neden kablo yok? Kutusundaki etiketler tamamdı, yani sonradan açılmış olabileceğini sanmıyorum. Şu an ne yapmalıyım?

20260328_174128.webp

İnternetten baktığımda Reddit'te bir çok kişinin benzer durum yaşadığını yazdığını gördüm. Yani şans eseri kutunun içine güç kablosunun koyulmama ihtimali var. Bir diğer ihtimal ise yeniden paketlenmiş ürün.

İnternetten baktığımda Reddit'te birçok kişinin benzer durum yaşadığını yazdığını gördüm. Yani şans eseri kutunun içine güç kablosunun koyulmama ihtimali var. Bir diğer ihtimal ise yeniden paketlenmiş ürün.

Ne yapmam gerek hocam? Cihazda bir çizik vs göremedim. Ve üretim tarihi 6.ay 2025 yazıyor. Yarın aldığım yeri arayıp öğrenilemeyen detayları. Bu aşamada ne yapmam gerek?

Muhtemelen cihazı açıp test etmiş olabilirler, geri toplamaya çalışırken o esnada güç kablosunu koymayı unutmuşlardır. Satıcı ile iletişime geçin, gönderirler.

Yarın gidip aldığım yere kabloyu alsam olur mu hocam? Kargoyla uğraştırmasalar.

Kutu içeriğini tam olarak kontrol ettiniz mi olmama ihtimali çok düşük.

Ettim hocam defalarca kontrol ettim. HDMI kablosu ve gamepad kabloları eksiksiz ve ellenmişede benzemiyor gayet düzgün duruyor kablolar. Ama ne hikmetse güç kablosu yok kutuda.

Son düzenleme:
Sen bir aldığın yere git söyle. Hiç böyle bir şey gördünüz mü diye sor ve kablo rica et. Ellerinde varsa versinler yoksa da güç kablosu temin et. Pahalı bir şey değil. Maksimum 200TL'ye bulursun.

Sen bir aldığın yere git söyle. Hiç böyle bir şey gördünüz mü diye sor ve kablo rica et. Ellerinde varsa versinler yoksa da güç kablosu temin et. Pahalı bir şey değil. Maksimum 200TL'ye bulursun.

Ucuz olsa da binlerce TL verdiğin ürünün eksik olması hoş değil.

Hiçbir konsolun kutu açılımımnda güvenlik etiketinde PlayStation yazdığını görmedim, ürün muhtemelen açılıp kapatılmış.