FRiVZ

Uzman
Merhaba,

Honor Pad V9 sipariş ettim.

Diyelim ki şarjı %52'de geldi. Şarjı %10 seviyesine kadar kullandıktan sonra %100 seviyesine mi getirmeliyim? Yoksa ilk önce şarja takıp %100 seviyesini gördükten sonra mı kullanmaya başlamalıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Batarya sağlığı açısından hala tavsiye edilen bir durum. Bataryalar eskisi gibi değil. Kontrolcüleri de artık çok daha modern. Lakin bataryalar hala hücre tipli ve hücrelerin dolum mantığı hala aynı. Üreticiler çok önermeseler de dolum mantığına bakarak, tam doldurmak bana hala mantıklı geliyor.

Hayır, keyfine bak. Böyle şeyler eskide kaldı.
Hocam peki bu tablet için ekran koruyucu sipariş vereceğim fakat hiçbir bilgim olmadığından size danışabilir miyim?

Ben tabletimin ekranına ekran koruyucu takacağım zaman, renkleri, doygunluğu, renklerin canlılığını, kontrastı yani ekran kalitesini hiç bozmasını istemiyorum.

Ekran kalitesini, renkleri, canlılığı korumak 1.planda.
Ekranın düşmeye karşı, çiziklere karşı korumak bile 2.planda.

Temperli Cam
Şeffaf Temperli Cam
Nano Ekran
Mat Ekran
Kağıt Hissi Veren Ekran
Hayalet Ekran

Bir çok çeşit var.

Bu konuda bilginiz, deneyiminiz var mı?
Hangisini almalıyım?

Hocam peki bu tablet için ekran koruyucu sipariş vereceğim fakat hiçbir bilgim olmadığından size danışabilir miyim?

Ben tabletimin ekranına ekran koruyucu takacağım zaman, renkleri, doygunluğu, renklerin canlılığını, kontrastı yani ekran kalitesini hiç bozmasını istemiyorum.

Temperli Cam
Şeffaf Temperli Cam
Nano Ekran
Mat Ekran
Kağıt Hissi Veren Ekran
Hayalet Ekran

Bir çok çeşit var.

Hangisini almalıyım?
Hocam bilgim var desem yalan olur. Tek bildiğim hayalet ekrana kesinlikle bulaşmayın, ekran kalitesini düşürüyor ne kadar kaliteli bir ürün bile olsa.

Temperli Cam
Şeffaf Temperli Cam
Nano Ekran
Mat Ekran
Kağıt Hissi Veren Ekran
Hayalet Ekran

Bir çok çeşit var.

Hangisini almalıyım?
Hocam mat ve hayalet sakın. Kağıt hissi de yaptırmayın. Nano ise sadece çizikleri korur düşünce bir şey korumaz. Ben Redmi Pad 2'ye temperli cam taktırdım bir fark yok. Özellikle söyledim adam zaten olmaz dedi olmadı da. Temperli her zaman daha iyidir koruma vs açısından da.

Hocam mat ve hayalet sakın. Kağıt hissi de yaptırmayın. Nano ise sadece çizikleri korur düşünce bir şey korumaz. Ben Redmi Pad 2'ye temperli cam taktırdım bir fark yok. Özellikle söyledim adam zaten olmaz dedi olmadı da. Temperli her zaman daha iyidir koruma vs açısından da.
Honor Pad V9 için temperli cam koruma öneriniz var mı? Sanırım temperli cam korumanın bile çeşitleri var.