cuneeyt

Çalışkan
3 yıllık laptopuma bakım yaptım, GPU ve CPU üzerindeki termal macunu thermal right TF9 14w/mk kullanarak değiştirdim. İşlemci boşta 50 derecelere düşmüştü, sonrasında ise bilgisayarıma format attım ve formattan sonra bu durumlara geldi şu an sadece WhatsApp ve Brave uygulaması açık. Çok dalgalanıyor sıcaklıklar:

1749816167934.webp

3 yıllık laptopuma bakım yaptım, GPU ve CPU üzerindeki termal macunu thermal right TF9 14w/mk kullanarak değiştirdim. İşlemci boşta 50 derecelere düşmüştü, sonrasında ise bilgisayarıma format attım ve formattan sonra bu durumlara geldi şu an sadece WhatsApp ve Brave uygulaması açık. Çok dalgalanıyor sıcaklıklar:

Eki Görüntüle 154733
Soğutucu ile işlemci tam temas ediyor mu?

Laptopun altını açın ve öyle kullanın fandamı sorun var bakın.

Fanda sıkıntı yoktu bilgisayarın içini açtığımızda. Format atmadan önce boşta vs. 55-50'lerde geziyordu işlemci LoL açıp oynadığımda ise Max 65-70 aralarına yükseldi. Formattan sonra ise böyle bir durumla karşılaştım.

Klasik NITRO saçmalığı. Size tavsiyem NİTRO yazılımını tamamen kaldırın. Stok ayarlar ile kullanın. CPU %1-2 ye düşene dek bekleyin. Ardından o yüzde değerleri ile ısı değerlerine bakalım. Muhtemelen sorununuz çözülecektir. Olmazsa yine bakarız. Yardımcı olmaya çalışırız.