3 yıllık laptopuma bakım yaptım, GPU ve CPU üzerindeki termal macunu thermal right TF9 14w/mk kullanarak değiştirdim. İşlemci boşta 50 derecelere düşmüştü, sonrasında ise bilgisayarıma format attım ve formattan sonra bu durumlara geldi şu an sadece WhatsApp ve Brave uygulaması açık. Çok dalgalanıyor sıcaklıklar:
3 yıllık laptopuma bakım yaptım, GPU ve CPU üzerindeki termal macunu thermal right TF9 14w/mk kullanarak değiştirdim. İşlemci boşta 50 derecelere düşmüştü, sonrasında ise bilgisayarıma format attım ve formattan sonra bu durumlara geldi şu an sadece WhatsApp ve Brave uygulaması açık. Çok dalgalanıyor sıcaklıklar:
Fanda sıkıntı yoktu bilgisayarın içini açtığımızda. Format atmadan önce boşta vs. 55-50'lerde geziyordu işlemci LoL açıp oynadığımda ise Max 65-70 aralarına yükseldi. Formattan sonra ise böyle bir durumla karşılaştım.
Klasik NITRO saçmalığı. Size tavsiyem NİTRO yazılımını tamamen kaldırın. Stok ayarlar ile kullanın. CPU %1-2 ye düşene dek bekleyin. Ardından o yüzde değerleri ile ısı değerlerine bakalım. Muhtemelen sorununuz çözülecektir. Olmazsa yine bakarız. Yardımcı olmaya çalışırız.