Game Pass'den kaldırıldı keşke vaktim olsaydı da oynasaydım zamanında Lies of P'yi şu an 599TL. İndirimli fiyatı.

O zaman şunlara bir bak fiyat olarak Sekiro veya item düşürme farmı seviyorsan Nioh2 soulsla item toplamayı birleştirmişlerdi bayağı mekanik ve farklı birçok Build var çok eğlenmiştim zamanında Epic'de bedava vermişti bir bak belki almışsındır.

Bide iksirler kısıtlı sınırsız alamıyorsun. 1 Bossta iksiri fazla kaçırsan diğer bossa iksir kalmaz denedim çünkü oyunu 5 defa 0'dan farklı buildler ile oynadım.

1743968556392.webp

Basit zorlamayan giriş seviye souls like istiyosan The Surge 1-2 hem kısa sürüyolar hem de bossları hiç parry atmadan geçebiliyosun. Sonra Sekiro derim. Sonra Dark souls 1-2-3 daha sonra Lies OF P en sonda Elden Ring. Bu sıra ile oyna.

Flintlock the Siege of the Dawn. "Souls lite" olarak geçen bir oyun. Souls like kadar zor değil ancak tür olarak o türe yakın. Başlangıç için iyi olabilir. Game Pass'te mevcut.

Hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Dark Souls serisine baktım oynanışı nasıl bilemiyorum tabii fakat biraz eski oyunlara benziyorlar Sekiro iyi bir oyuna benziyor hikaye anlatımı da var gibi gözüküyor ayrı olarak sevdirdi kendini. Denemek için istek listesine ekledim Elden Ring'e gelecek olursak herkes çok fazla şekilde övüyor oyunu fakat zorluğu ile de ünlü oyun sanırım Lies of P için ise Game Pass'den kaldırılması üzdü fakat şu an 599 TL'lik bir fiyatı hak ediyor mu emin değilim.

Basit zorlamayan giriş seviye souls like istiyorsan the surge 1-2 hem kısa sürüyolar hem de bossları hiç parry atmadan geçebiliyosun.

Sanırım bende olması gerekiyordu ucuz oyun diye almıştım bir ara indirimlerden.

Bir de iksirler kısıtlı sınırsız alamıyorsun. 1 bossta iksiri fazla kaçırsan diğer bossa iksir kalmaz denedim çünkü oyunu 5 defa 0'dan farklı Build'ler ile oynadım.

Haritada bir yerde dükkan gibi bir şey vardı. Tam konumunu hatırlamıyorum, basit kuklalara biraz grind yapıp düşen oyun içi boncuk ile sınırsız alınabiliyordu diye hatırlıyorum. Yoksa haritada fırlatma eşyaları kısıtlı miktarda düşüyor. Olay dükkanda.

Bak, throwing object infinite diyor. Malzeme bittiğinde bu bölüme geri dönüp lazım olduğu kadar alıyordum.

Son düzenleme:
DS serisinden başlamanı öneririm sonra Elden Ring oyna, zor olanlarla başla ki serinin yeni oyunlarına daha kolay adapte olursun, mesela ben Elden Ring'ten başlamıştım DS1 beni çok zorladı.