Uygulandı Yeni birkaç emoji eklenebilir/değiştirilebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darth Maul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 79
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    emoji
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayilirim. Niye platformda birinin bana ifade atmasini takayim ki? Ayrica sui istimal edeni raporlarsin, uyarisini alir. Bu kadar basit.
Kullanıcı sayısı arttıkça bu dediğiniz zorlaşacaktır. Zaten öneriniz kullanışlı olsaydı 2018 yılında Technopat’a getirilirdi.

Bana kalırsa tüm emojileri bırakabilmeliyiz. + butonu gibi bir şey ile.
Favori emojiler gibi bir şey yapılabilir Instagram gibi. Kabul edilmez ama, konusu açılmıştı.

Forumda Postal ve III. Osman gibi 2 kişi daha olduğunu hayal etsene .
Zorbalık etmiyorlarsa bi sorun çıkarmazlar, gerekirse rapor edilir.

Zorbalık etmiyorlarsa bi sorun çıkarmazlar, gerekirse rapor edilir.
Bu tarz bir hak forumda sadece kaos yaratır. İlla ki yapılacaksa belli bir üyelik süresi, mesaj sayısı ve çözüm sayısı sınırı getirilebilir. En azından trollük yapılma ihtimali ciddi miktarda azalmış olur. Bana sorarsan getirilmemeli orası ayrı bir mesele.

Bu insanlar buranın bir teknoloji forumu olduğunu unutuyor. Neden böyle gereksiz şeyler istersin ki? Bunları anlamıyorum.

Bu insanlar buranın bir teknoloji forumu olduğunu unutuyor. Neden böyle gereksiz şeyler istersin ki? Bunları anlamıyorum.
Elon Musk bile emojilere takmıştı bi ara X'te. Bilmiyorum hoş duruyor bazıları.

Yeni tepkiler için anket oluşturacağız, bu anket seçeneklerini de yönetim olarak biz belirleyeceğiz. Dolayısıyla problem yaratacak tepkiler ilk baştan seçime dahil olmamış olacak. Amaç kavga çıkarmak değil, üyelerin kendilerini ifade etme şekillerini zenginleştirmek.

Tepki slotunda gözükecek tepkileri ayarlamanızı sağlayacak bir sistem olacak, şu an eklentisini kodluyorum. Böylece isteyen dolu dolu tepkileri kullanabilecek, sadelik sevenler de konfor alanında kalmaya devam edecek. Amacımız herkesin memnun olması.

Ayrıca göz ardı ettiğiniz kullanıcıların tepkilerinin gözükmemesi için de ekstra bir seçenek getirmeyi planlıyoruz.

Bu, Sosyal'in geleceği için planladığımız tüm geliştirmelerin sadece ufak bir kısmı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…