Rockstar Spotify playlistimi izinsiz kullanmış, nereye şikayet edebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?D4C 86
Yetkin
Kötü diyen kim? Beklentilerin biraz altında kalacağını düşünüyorum.Nasıl kötü diyebiliyorsunuz ya? Şu 2 dakikalık sürüş videosundaki yansımalar, ışıklandırma, piyasadaki neredeyse tüm oyunlardan daha iyi duruyor. Bir de beta.
Ethem Efe 86
Üstün
Gerçek hayat falan mı olsunKötü diyen kim? Beklentilerin biraz altında kalacağını düşünüyorum.
MeReKGs67 3
Uzman
Ayyyy aklıma ne geldi bak, zaman dalgalı videoyu bırakıyorum:GTA 4 kadarı bırak bence gta 4'dün yanından bile geçmeyecekler. GTA 4 gibi bir kaza sistemi gelmez.
Şu olayı düzeltiler mi acaba? GTA 4'de köprüden giderken az sinir olmamışımdır bu olaya.
The Semih 86
Başarılı
- Makaleler
- 1
Bence de. Onu bilerek göstermiyor. Tam hasar üzerinde çalışılmamış bence de.
GTA 4 kadarı bırak bence gta 4'dün yanından bile geçmeyecekler. GTA 4 gibi bir kaza sistemi gelmez.
Rage'nin kullandığı fizik motoru piyasada en iyilerinden zaten, o yüzden şaşırıyorum. Bu sızdırılan görüntülerde fizik motoru Unreal Engine gibi çalışıyor; Jason evin önünden aşağı atlıyor, iki ayak üstüne düşüyor. Araba sürüşleri Forza Horizon gibi gözüküyor. Bu son hali ise benim için kötü. Grafiklere bir şey demiyorum çünkü onlar düzeltilir ama fizik motoru sonradan değiştirilmez, temel mekanik çünkü. Umarım böyle çıkmaz bu oyun çünkü Watch Dogs 2 gibi gameplay.GTA 4 fiziğini bu kadar ilahlaştırmaya gerçekten lüzum yok. Kötü demiyorum, zamanına göre harikaydı ama abartıldığı kadar kusursuz da değildi. Araçlar 30 km hızla viraja girerken tekne gibi sallanıyor, amortisörler yay gibi esniyordu. En ufak kaldırımda araba takla atmaya yer arıyordu. Metal bükülmeleri güzeldi ama bazen hamur gibi saçma şekiller alıyordu. GTA 6 tarafında kullanılan rage motoru bunun katbekat üzerinde bir teknolojiye sahip. Araç deformasyonu, parça kopmaları ve kaza fizikleri çok daha gerçekçi olacak. Sadece GTA 4'teki o aşırı esnek ve kontrolsüz yapıyı daha dengeli bir yere çektiler, hepsi bu.
Hem Telegram'a, hem de Streamable'a yüklerken kalitenin düştüğünü unutmayın bir deGerçek hayat falan mı olsun? Bir sınırı var bunun da, ve gücün tamamını kullanıyor adamlar, muazzam gözüküyor. Video 480P falan bir de.
Ethem Efe 86
Üstün
En yüksek kaliteyi nereden yükleyebilirim, onu düşündüm. Sanırım kendi sitesi, ancak açılmıyor şu an.Hem Telegram'a, hem de Streamable'a yüklerken kalitenin düştüğünü unutmayın bir de![]()
Amaaan, çok da önemli değil, indirdim bu videoyu da, attım diske.
D4C 86
Yetkin
Gerçekçilik umurumda değil, oyunun fizik motoru biraz yavan hissettiriyor. Grafik olarak kötü değil zaten oyun, özellikle kuş bakışı olarak harita çok güzel gözüküyor. 1 hafta sonra nasılmış göreceğiz zaten.Gerçek hayat falan mı olsun? Bir sınırı var bunun da, ve gücün tamamını kullanıyor adamlar, muazzam gözüküyor. Video 480P falan bir de.
MeReKGs67 3
Uzman
Keşke 2 sene önce 1080p alacağıma 2 3 bin fazla verip 2K alsaymışım monitörü ama aslında bilerek yaptım. 2K'dan 1080p'ye düşürünce normal 1080p monitör gibi net olmadığını söylemişlerdi. Ben de 4060 ile bazı oyunları 2K oynayamam ileride diye 1080p almıştım.Hem Telegram'a, hem de Streamable'a yüklerken kalitenin düştüğünü unutmayın bir de![]()
Neyse 1080p olsun akıcı olsun.