ney69

Başarılı
Şu an Intel i5-14600KF kullanıyorum, sorun var mı yok mu bilmiyorum. Okuduğum şikayetlerin neredeyse hiçbiriyle karşılaşmadım. Fakat bunca şeyden sonra midem bulandı. AM5’e mi geçmeli, yoksa yeni gelecek olan seriyi mi beklemeli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen memnunsan ve sorun yoksa niye geçiyorsun? İşlemcin AM6 çıkana kadar yetecek durumda. Bana kalırsa yapacağın harcama gereksiz olacak. Intel yeni serisinde mevcut serinin üzerine fazlasıyla koyarsa düşünebilirsin.

Şu an Intel i5-14600KF kullanıyorum, sorun var mı yok mu bilmiyorum. Okuduğum şikayetlerin neredeyse hiçbiriyle karşılaşmadım. Fakat bunca şeyden sonra midem bulandı. AM5’e mi geçmeli, yoksa yeni gelecek olan seriyi mi beklemeli?
AMD'ye geç. Intel'in pek bir geleceği kalmadı. Tabii iyi işlemci çıkarır bilemeyiz ama son işlemci facialarından sonra AMD şart diyebiliriz.

Bence yeni seriyi bekle. Hem nasıl olsa bu şu anlık senin işini görüyor. Yani ne olursa olsun ileride en kötü senaryoda bile daha ucuza alacaksın. Ayrıca belki Intel'in gelişimleri bu sefer işe yaramıştır. Ortalama iyi bir işlemciyi uygun fiyata verebilirler, bu da tadından yenmez.