Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 12 Temmuz 2025 #1 Merhaba, Sürprizbozan: NAS Sunucusu Bu videodaki sunucu ne işe yarayacak? Sosyal, Web ve veri yedekleme için aynı anda mı kullanılacak? Burada takılan 5 tane HDD var gözüküyor. SATA SSD önbellek kullanmak içinmiş, yanlış anlamadıysam. Burada da 4 tane HDD var. Bir önceki resimde 5 tane gözüküyor iken burada 4 tane var. Bunun anlamı ne? İyi Sosyaller.
Merhaba, Sürprizbozan: NAS Sunucusu Bu videodaki sunucu ne işe yarayacak? Sosyal, Web ve veri yedekleme için aynı anda mı kullanılacak? Burada takılan 5 tane HDD var gözüküyor. SATA SSD önbellek kullanmak içinmiş, yanlış anlamadıysam. Burada da 4 tane HDD var. Bir önceki resimde 5 tane gözüküyor iken burada 4 tane var. Bunun anlamı ne? İyi Sosyaller.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 12 Temmuz 2025 #2 Bir tane disk aşağıdaki bölmede, o yüzden gözükmüyor. SATA SSD ise en altta, arkada kaldığı için gözükmüyor. Morthunel dedi: Bu videodaki sunucu ne işe yarayacak? Sosyal, Web ve veri yedekleme için aynı anda mı kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Sosyal'le bir ilgisi yok. Videolar ve test verileri vs depolanacak.
Bir tane disk aşağıdaki bölmede, o yüzden gözükmüyor. SATA SSD ise en altta, arkada kaldığı için gözükmüyor. Morthunel dedi: Bu videodaki sunucu ne işe yarayacak? Sosyal, Web ve veri yedekleme için aynı anda mı kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Sosyal'le bir ilgisi yok. Videolar ve test verileri vs depolanacak.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 12 Temmuz 2025 #3 Dark Raiden dedi: Sosyal'le bir ilgisi yok. Videolar ve test verileri vs depolanacak. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine Azure, AWS vb. gibi bulut bilişim platformları daha iyi olmaz mı?
Dark Raiden dedi: Sosyal'le bir ilgisi yok. Videolar ve test verileri vs depolanacak. Genişletmek için tıkla... Bunun yerine Azure, AWS vb. gibi bulut bilişim platformları daha iyi olmaz mı?
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 12 Temmuz 2025 #4 Morthunel dedi: Bunun yerine Azure, AWS vb. gibi bulut bilişim platformları daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Uzakta NAS kuracak olsam bunun yerine GDrive alırım.
Morthunel dedi: Bunun yerine Azure, AWS vb. gibi bulut bilişim platformları daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Uzakta NAS kuracak olsam bunun yerine GDrive alırım.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 12 Temmuz 2025 #5 Dark Raiden dedi: Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Uzakta NAS kuracak olsam bunun yerine GDrive alırım. Genişletmek için tıkla... NAS yerine Google Drive gibi bir şey demek istedim. Ama dediğim şey fazla verisi olan yerler içindi. https://azure.microsoft.com/tr-tr bunu demek istedim mesela.
Dark Raiden dedi: Tam olarak neyi kastettiğini anlayamadım. Uzakta NAS kuracak olsam bunun yerine GDrive alırım. Genişletmek için tıkla... NAS yerine Google Drive gibi bir şey demek istedim. Ama dediğim şey fazla verisi olan yerler içindi. https://azure.microsoft.com/tr-tr bunu demek istedim mesela.