Detaylar
Kim cevapladı?Behzatinho
Yetkin
Yeni nesil çıkmış soruların soru çözüm videolarını izleyin isterseniz böylelikle mantığını adım adım oturtabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra soruları çözmeyi deneyin. Çünkü yeni nesil soruları anlatan ne kadar hoca olursa olsun akılda hep ezber kalıyor pratiği dökülemiyor.Kazanım sorularinda zor olanları bile çözebiliyorum ama işin içine bir kurgu bir görsel girince yapamıyorum. Bir şeyler karaliyorum devamı gelmiyor. Soru çözümüde ezber olarak kalıyor aklımda ne yapmam lazım.
Cheriel
Uzman
Yeni nesil çıkmış soruların soru çözüm videolarını izleyin isterseniz böylelikle mantığını adım adım oturtabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra soruları çözmeyi deneyin. Çünkü yeni nesil soruları anlatan ne kadar hoca olursa olsun akılda hep ezber kalıyor pratiği dökülemiyor.
Soru çözümü izledim mert hocadan da izlemiştim ama kendim yapamıyorum.
Behzatinho
Yetkin
Olabildiğince kafa yormanız lazım hocam, ben de matematik tarafında pek parlak değilim sürekli soru çözerek pekiştirmeye çalışıyorum yani yapamasam bile bağlantı kurmaya çalışıyorum. Yapamadığım soruların çözümünü izleyip boş kâğıda karalıyorum çünkü geriye yapılacak başka bir şey kalmıyor..Soru çözümü izledim mert hocadan da izlemiştim ama kendim yapamıyorum.