- Makaleler
- 1
Çöp oğlu çöp. Ben eski ve kaliteli müzikleri dinleme taraftarıyım, dinleyenleri de anlayamıyorum atta. Açmaya kalksam kulaklığım isyan eder kapat şunu diye.
Şahsen disstrack'leri pek umrumda değil. Battle olarak ta müthiş bir isim değil zaten, cevap vermeyeceğini düşünerek yapmıştır muhtemelen. Eski rap'çilerin çoğu Motive'den iyi ama yeni nesillere bakarsak Motive iyi kalıyor. Seri Katiller pt. 5 dinlemenizi öneririm, Motive'nin verse'ü aşırı sağlamdı orada.Hocam hiç motive dinlemedim. Ama cezaya bir ara diss atma cüretinde bulunduğu için bence fos. Ceza dünyanın en iyi rapçisi değil belki ama TR tarihinin en iyi rapçilerinden birisi.
En son Patron'un attığı diss parçasını dinlemiştim birkaç sene önce, yeni nesil ne yapar ne eder bilmem.Motive daha dünkü rapçi olduğu halde en son cezanın eski şarkılarından birine diss atmıştıdiye hatırlıyorum. Oradan biliyorum onu. Ceza babada ağzının payını verdi.
İmgelemesi çok zor bir betimleme.Çöp torbasına MP3 çalar yükleyip içinden Ajdar çaldırsam daha kaliteli ve rafine bir müzik yaparım. Çöp torbası demek bile torbalara hakaret olur.
Kanye West'i nasıl tırt bulabilirsiniz çok merak ediyorum.Normalde tırt bulduğum Kanye West bile birbirlerinin kopyası olan Rapçiler arasında altın gibi kalır.
Birkaç şarkısını dinledim ve biri haricinde pek de elektriğim tutmadı. Herkes sevecek diye bir şey yok. Bir ara ben de Rap dinliyordum. Ceza'dır, Sagopa'dır, Ezhel'dir, iyiydi benim için. Eskiden tabii. Şu anki Rapçilerin hiç iyi bir tarafı yok.Kanye West'i nasıl tırt bulabilirsiniz çok merak ediyorum.
Birkaç şarkısını dinledim ve biri haricinde pek de elektriğim tutmadı. Herkes sevecek diye bir şey yok. Bir ara ben de Rap dinliyordum. Ceza'dır, Sagopa'dır, Ezhel'dir, iyiydi benim için. Eskiden tabii. Şu anki Rapçilerin hiç iyi bir tarafı yok.