Hocam hiç motive dinlemedim. Ama cezaya bir ara diss atma cüretinde bulunduğu için bence fos. Ceza dünyanın en iyi rapçisi değil belki ama TR tarihinin en iyi rapçilerinden birisi.
Şahsen disstrack'leri pek umrumda değil. Battle olarak ta müthiş bir isim değil zaten, cevap vermeyeceğini düşünerek yapmıştır muhtemelen. Eski rap'çilerin çoğu Motive'den iyi ama yeni nesillere bakarsak Motive iyi kalıyor. Seri Katiller pt. 5 dinlemenizi öneririm, Motive'nin verse'ü aşırı sağlamdı orada.

Motive daha dünkü rapçi olduğu halde en son cezanın eski şarkılarından birine diss atmıştıdiye hatırlıyorum. Oradan biliyorum onu. Ceza babada ağzının payını verdi.
En son Patron'un attığı diss parçasını dinlemiştim birkaç sene önce, yeni nesil ne yapar ne eder bilmem.

Kanye West'i nasıl tırt bulabilirsiniz çok merak ediyorum.
Birkaç şarkısını dinledim ve biri haricinde pek de elektriğim tutmadı. Herkes sevecek diye bir şey yok. Bir ara ben de Rap dinliyordum. Ceza'dır, Sagopa'dır, Ezhel'dir, iyiydi benim için. Eskiden tabii. Şu anki Rapçilerin hiç iyi bir tarafı yok.

Birkaç şarkısını dinledim ve biri haricinde pek de elektriğim tutmadı. Herkes sevecek diye bir şey yok. Bir ara ben de Rap dinliyordum. Ceza'dır, Sagopa'dır, Ezhel'dir, iyiydi benim için. Eskiden tabii. Şu anki Rapçilerin hiç iyi bir tarafı yok.

Bana göre bu şarkı bütün rapçileri tokatlar.