Günümüzde tek gerçek Baneva'dır. Ulas113 ile yaptığı işleri severek dinliyorum. Yaptıkları ve Türkçe rap'e kazandırmak istedikleri soluk bence çok iyi. Arabesk rap'ten örnek vermem gerekirse de Ahiyan'ı Carnavale şarkısı ile örnek gösterebilirim. Beğenerek dinlerim.

Motive ve Ati242'nin 2022'den önceki singlelarını çok severim. Onun dışında Kayra ve Sorgu bayılırım. Ceg yerine göre harikadır benim için. Hidra, Şam ve kararında Şehinşah'a bayılırım. Hayki keza aralarına ekleyebilirim. Ezhel, Şanışer, Stabil ve Çağrı Sinci gibi sanatçılardan da şarkı seçerek dinlerim.

Sagopa dinleyemiyorum, beğenmiyorum ne yalan söyleyeyim. Ceza'da keza öyle.

Türkçe rapin ölülüğünü şöyle açıklayayım: Elemanlar konserde playback çalıyorlar. Zaten şarkılarının sözleri 3-4 cümle ve 4 tekrardan filan oluşuyor.

İçerikler zaten kadınları cinselleştirmeye ve autotune kokuyor. Elemanların gerçek sesleri ya daha cırtlak ya da daha hortlak halde oluyor. Yani her yönüyle çok kötü.

Türkçe rapin ölülüğünü şöyle açıklayayım: Elemanlar konserde playback çalıyorlar. Zaten şarkılarının sözleri 3-4 cümle ve 4 tekrardan filan oluşuyor.

İçerikler zaten kadınları cinselleştirmeye ve autotune kokuyor. Elemanların gerçek sesleri ya daha cırtlak ya da daha hortlak halde oluyor. Yani her yönüyle çok kötü.
Onların yaptıkları müzik bana Rap gibi gelmiyor. Farklı bir şey sanki.

Bana göre para, kız ve serserilik üzerine kurulu. Gereksiz egoistlik zaten hatsafada. Fiyatına bakmadan ürün alınca kendilerini bir şey sanıyorlar. Gereksiz ve boş müziklerden oluşuyor. Maalesef yılın en çok dinlenenlerinde bunlar en önlerde. Üzücü ve hayal kırıklığı.

Rap zaten böyle bir şey, ağladınız kültür kültür illegalden Flex'den gelen bir kültür işin kültürüne bakarsan bu bahsettiğin oldların çoğu diğer soundlara laf edip duruyor altyapısında sihirli bir şey bile yok cap şarkıcılar, bıdı bıdı yapan onlar. Khontkarın 10/1 değiller asla ve olamazlar.

Hocam hiç motive dinlemedim. Ama cezaya bir ara diss atma cüretinde bulunduğu için bence fos. Ceza dünyanın en iyi rapçisi değil belki ama TR tarihinin en iyi rapçilerinden birisi.

Cezaya iyi rapçi diyorsun yalandan yapacağım beatin üzerine mix bile cezanın şarkı altyapılarından iyi olur.

Sizler asıl sürekli laf edip kendi savundukllarınız yapmadıklarına bakan ınsanlarısınız future veya drake bunlardan farklı yazmıyor, travis savaslar bitsin kadınlar değerlidir demiyor, no cap ve Flex olayı bu siz illegalden gelen şarkıyı yalandar uydurgunuz kültürle baltalıyorsunuz.

Onların yaptıkları müzik bana rap gibi gelmiyor. Farklı bir şey sanki.

Siz kımsınız kanka? Rap oğlu rap yapıyorlar.

Rap zaten böyle bir şey, ağladınız kültür kültür illegalden Flex'den gelen bir kültür işin kültürüne bakarsan bu bahsettiğin oldların çoğu diğer soundlara laf edip duruyor altyapısında sihirli bir şey bile yok cap şarkıcılar, bıdı bıdı yapan onlar. Khontkarın 10/1 değiller asla ve olamazlar.

Cezaya iyi rapçi diyorsun yalandan yapacağım beatin üzerine mix bile cezanın şarkı altyapılarından iyi olur.

Sizler asıl sürekli laf edip kendi savundukllarınız yapmadıklarına bakan ınsanlarısınız future veya drake bunlardan farklı yazmıyor, travis savaslar bitsin kadınlar değerlidir demiyor, no cap ve Flex olayı bu siz illegalden gelen şarkıyı yalandar uydurgunuz kültürle baltalıyorsunuz.

Siz kımsınız kanka? Rap oğlu rap yapıyorlar.

Hocam para mı aldınız yeni nesil sözde rapçilerden. O sözde rapçiler bile kandilerini bu kadar savunmuyordur. Burada bir tek siz övüyorsunuz onları. Ayrıca ceza dediğiniz kişi tek başına günümüz rapçilerine mikrofonunu taşıtır. Burada onlara laf söyleyen herkes haksız bir siz haklısınız herhalde.

Hocam para mı aldınız yeni nesil sözde rapçilerden. O sözde rapçiler bile kandilerini bu kadar savunmuyordur. Burada bir tek siz övüyorsunuz onları. Ayrıca ceza dediğiniz kişi tek başına günümüz rapçilerine mikrofonunu taşıtır. Burada onlara laf söyleyen herkes haksız bir siz haklısınız herhalde.
Hocam arkadaşın profil fotoğrafına bakarsan anlarsın az çok 🤪🤣🤣