Hocam siz yine iyisiniz ekran kartı düşükte bile 80 FPS veriyor, ben 45 FPS ile nasıl bossun hareketlerini okuyup yuvarlanayım :D

Maalesef sinir bozucu.
NVIDIA ayarlarından da anlamıyorum ama aşağıya bırakayım görselleri belki kapatmam gereken bir ayar vs vardır o engel oluyordur yüksek FPS'e falan diyeceğim ama bakalım Reddit'te bile araştırma yaptım bu konuyla alakalı ama bilmiyorum 43 bin Lira'ya Intel HD Graphics 4000 Performans'ı alıyoruz RTX4050'ile :D

Hatta geçende sistemimi yazdığımda GTA 6 oynarsınız bile demişti tabii çok inandırıcı gelmedi bu FPS değerleriyle :D
Oyunlardan soğudum şahsen Tomb Raider serisini bitirdim sadece kusursuz şekilde GTA 5 falan yüklüydü onları direkt sildim o derece can sıkıcı bu durum.

1748292841738.webp

1748292819379.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@swex5051, Şu sınavları iyi geçireyim ekran kartı almaya gideceğim. RX 7800 XT almayı düşünüyorum. Ufak darboğaz yapıyor ama ileride işlemciyide değiştiriceğim için sorun yok.

Acaba sıkıntı driverlardan değil de bende mi ya da biraz şans işi olabilir sorun yaşayıp sorun yaşamayan çok kişi var.
572.83 driver'ini kullanmanı öneririm.

Maalesef sinir bozucu.
NVIDIA ayarlarından da anlamıyorum ama aşağıya bırakayım görselleri belki kapatmam gereken bir ayar vs vardır o engel oluyordur yüksek FPS'e falan diyeceğim ama bakalım Reddit'te bile araştırma yaptım bu konuyla alakalı ama bilmiyorum 43 bin Lira'ya Intel HD Graphics 4000 Performans'ı alıyoruz RTX4050'ile :D

Hatta geçende sistemimi yazdığımda GTA 6 oynarsınız bile demişti tabii çok inandırıcı gelmedi bu FPS değerleriyle :D
Oyunlardan soğudum şahsen Tomb Raider serisini bitirdim sadece kusursuz şekilde GTA 5 falan yüklüydü onları direkt sildim o derece can sıkıcı bu durum.

Eki Görüntüle 150786

Eki Görüntüle 150785

Size de şu makalemdeki ayarları yapmanızı öneririm.

572.83 Driver'ini kullanmanı öneririm.

Deneyeyim hocam driver kur sil yapmaktan otomatiğe bağladım. Cuma günü kurup yazarım buraya.

Baş tacısın başkan, müsait bir zamanda bakacağım RTX4050 ekran kartım vallahi Intel HD Graphics 4000 gibi çalışmaya başladı işin kötü tarafı da 220 FPS alıyorum bir anda 40'a düşüyor :D yeni sürücüleri Copilot'a mı yazdırıyorlar acaba diyorum.

@swex5051, Şu sınavları iyi geçireyim ekran kartı almaya gideceğim. RX 7800 XT almayı düşünüyorum. Ufak darboğaz yapıyor ama ileride işlemciyide değiştiriceğim için sorun yok.

Bende önümüzdeki kış 4090 almayı düşünüyorum bakalım.

Gördeldeki sürümler dışında sürümleri kurmayın, çoğu sorunu bu sürümlerde fixlediler, alt sürümlerde aşırı sorun var. 576.28 zaten tarihin en büyük fixed sürümü olarak kayıtlara geçti o yüzden onun altını kurmamaya çalışın.

1748392430231.webp

1748392316247.webp

Arkadaşlar sorun düzeldi bu ayarları yapınca, teşekkür ederim.