Bunlarin en yenisi 20 yillik. Tamami zaten omrunu doldurmak uzere, o yuzden pert dedim. Eger elinizdekini cevrenizde bilinen bir tamirci bulabiliyorsaniz tamir ettirin ama tamir parasinin 4-5 katina gidip hic bilmediginiz bir aleti almayin. Cunku o da kesinlikle tamir gormustur. Tamir gormeyeni de koleksiyon urunu diye fahis fiyata satiyorlar zaten.Pert oldugunu nereden cikarttin? Muhtemelen faceplate'de sorun var. Harici sorunsuz calisiyor cihaz.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Bu olabilir. Teşekkürler. Bizim goturmeyi dusundugumuz adamin dukkani yok. Hem dukkanda basinda durursak arkadasla ici rahat eder sanirim.
Zaten elinde 20-30 tane parça oluyor uyguna bile ayarlar size, yani hasar olsa bile hemen halledebilir lakin dükkan biraz tıkış tıkış oluyor cam arkası izlemek zorunda kalabilirsiniz
- Makaleler
- 23
Anladim. Dedigin mantikli. Gorusun icin tesekkur ederim.Bunlarin en yenisi 20 yillik. Tamami zaten omrunu doldurmak uzere, o yuzden pert dedim. Eger elinizdekini cevrenizde bilinen bir tamirci bulabiliyorsaniz tamir ettirin ama tamir parasinin 4-5 katina gidip hic bilmediginiz bir aleti almayin. Cunku o da kesinlikle tamir gormustur. Tamir gormeyeni de koleksiyon urunu diye fahis fiyata satiyorlar zaten.