Çözüldü Yeni sistem, yeniden başlatıldıktan sonra hiçbir uygulamayı açmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pday

Çalışkan
Merhabalar,

Yeni bir sistem topladım. Güncellemeleri yaptım, daha sonra Steam'den bir oyun indirirken tekrar yeniden başlattım ve bilgisayarda hiçbir uygulama açılmıyor, Görev Yöneticisi bile. Sebebi Windows 10 update ile ilgili bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm. Sıfır kurulum yapıp ilk chipset ve ekran kartı driverını internete bağlanmadan kurdum. Üzerine normal şekilde devam edip, Windows Update yaptım.
CTRL + SHIFT + ESC komutuyla görev yöneticisi açılıyor mu hocam? Açılırsa explorer.exe yeniden başlatın. Gelmiyor ise güvenli moda girip CMD'yi yönetici olarak açın. Ardından şu komutları girin.

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Bitince yeniden başlatın.

Ekstra olarak, düzelmezse güvenli modda kurduğunuz güncellemeleri kaldırın hocam.

Hocam yok görev yöneticisi o kombinasyonla bile açılmıyor. Dediğinizi yapacağım.

Güncellemelerden sonra oldu acaba bir çakışma vs. mi oldu. Bir de windows 10 kurdum, alışkanlık diye. Son çare belki windows 11 kurarım. Şuan sıfırladım windows'u tekrardan kurulum yapıyorum fakat bu sefer chipset ve ekran kartını önceden kuracağım.

Eger yine o guncellemeyi yüklendikten sonra sorun olursa Guvenli Moddan güncelleştirmeyi kaldirip daha da yuklemeyebilirsiniz.

Sorunu çözdüm. Sıfır kurulum yapıp ilk chipset ve ekran kartı driverını internete bağlanmadan kurdum. Üzerine normal şekilde devam edip, Windows Update yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…