Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Madde 5: Eve sokulan telefon geri dışarı çıkamaz. (!)
Gelen gideni aratıyor vallahi. Diğeri azıcık saf gibi gözüküyordu en azından.
Gelen gideni aratıyor vallahi. Diğeri azıcık saf gibi gözüküyordu en azından.
- Makaleler
- 1
Kibarca (muhtemelen ne demek istedigimi biliyirsunuz) kalitesiz yasa olmuş. Bütün kaçakçılar, hırsızlar, her şey bitti bi bu kalmıştı bravo!Ben de yeni fark ettim sanırsam daha yürürlüğe girmemiş, peki hocalarım sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir?
Eki Görüntüle 58051
kadirux
Uzman
Almanya ve Amerika gibi ülkelerde devletin zenginleşmesinin ana yolu vergilerdir. Bunun sebebi bu ülkelerin üretim ekonomisine dayalı olmasıdır. Örneğin, petrol zengini ülkelerde vergi neredeyse yok denecek kadar azdır ve bu da hizmetlerin az olmasına yol açar. Her neyse, ünlü bir söz vardır: "batıda adam öldürmek hiçbir şey, vergi kaçırmak ise her şeydir." tabii, bu ülkelerde vergilerin de bir ölçüsü vardır.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 8
Ekran süresi vergisi. Üstüne birde ekran süresi uygulaması kullanım vergisi ve ekran süresinin bakanlığa gönderilirken veri kullanılmasından dolayı özel iletişim vergisi, telsiz kullanım beledi de eklenirse mükemmel olur.Yetmez abi, daha ağır yasalar lazım. Telefon kullanılan her süre başına 5TL vergi alınmalı.
- Makaleler
- 7
Pek guvenilir gelmedi, umarim yalandir. Alacagi bir tek donumuz kalacak bu gidisle.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-