Yok ben bunu zaten ekstra olarak söyledim Windows 11'de böyle bir şey var diye. Bunun da bir ayarı yok galiba ilk günden zaten kaldırmıştım ama kaldırma aşamasında bile kendi kendine tekrar yüklüyor. Denilen şeyleri zaten açıkladığım gibi yarın beraber yapacağız, bugün maalesef durumum çok müsait değil PC de kapalı zaten
.
Güncelleme: Evet hocamlar kısaca PSU bozuk
. Buyurun bu da başka bir Corsair 750W PSU ile yapılan test ile karşılaştırmaları. PC: Gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder!
Bu sefer de şey oldu ama o kafama takıldı. Restart atmalar gitti değerler hala fırlıyor ama o başka bir hatadan mıdır?
Yaw tam o kadar video kaydettim restart anını kaydetmek için hiçbirinde olmadı tam tarayıcıda takılıyordum tak diye restart attı
, neyse zaten PSU'yu yarın götürüyorum.
Güncelleme: Öncelikle herkese selam PSU'yu servise verdim, 2 haftaya durumu belli olur muş. Şu anda yeni PSU'yu taktım ve yeni haliyle yazıyorum, yeni PSU da
bu. Yalnız kendimi biraz cahil gibi hissediyorum aslında şu an
. Çünkü OCCT test sonuçları NZXT ile hala aynı; işlemci 90 derece civarlarına çıkıyor, ekran kartı yine 70 derece civarlarına çıkıyor ve sistem yine 1, 200v çekiyor. Dedim neden Corsair acaba yarıya indiriyordu? Aslında düşündüm Corsair'ınki anormal değil mi? Full yük altına soktuğum bir sistem nasıl olurda işlemciyi en fazla 45 dereceye çıkarabilir ki? Testleri beraber gerçekleştirdiğimiz abimle konuştum ve bana o Corsair PSU'nun zaten eski olduğunu ve büyük ihtimal ondan olabileceğini söyledi ve bence benim asıl odaklanmam gereken yer de şurası zaten onun da söylediği gibi: Sistem kendine restart atmaya devam ediyor mu? Ben de bu saatten sonra artık buna bakacağım ama az önce yaptığım OCCT testi ve sonrasında Web'de takılırken şu an bir şey yaşamadığıma göre inşallah daha da olmaz diye tahmin ediyorum
. Tekrar teşekkürler hem sistemi toplamada hem de buradaki konuda yardım edenler için.
Ben galiba delireceğim
.
RESTART.