Yeni toplanan sistem görüntü vermiyor

II. inSTUnBULL

Becerikli
Sistem şu anda bu şekilde. 15 dakikadan fazladır görüntü gelmedi. Neyi kontrol etmem gerektiğini pek bilmiyorum. Eğer ihtiyacınız olan bir bilgi varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@II. inSTUnBULL, hocam siz dediğimiz gibi ekran kartını diğer slotlarda deneyin. Bir şekilde sökmeniz lazım yani BIOS'u da sıfırlayın.

Varsa da başka ekran kartınız onu deneyin çalışacak mı.

@II. inSTUnBULL, hocam siz dediğimiz gibi ekran kartını diğer slotlarda deneyin. Bir şekilde sökmeniz lazım yani BIOS'u da sıfırlayın.

Varsa da başka ekran kartınız onu deneyin çalışacak mı.
Alt tarafa takmalıyım öyle mi? Şu PCle skorunu takıp çıkarmayi denemedim. Ondan sonra bakarım ona da. Benim PSU'dan niye coil whine sesi geliyor(tam duymak için kulağı dayamak lazım) kasa kapalı olmasına rağmen?

Kasa kapalı olsa bile PSU hala güç alıyor. Normal. Alttakine tak.

Beni korkutuyorsunuz, imkansız diyorsanız fotoğraf da atayım diyeceğim de zaten atılı.

O zaman renk ayrımı yapmamışlar.

VGA LED sadece sistem sorunundan dolay yanmaz, görüntü aktarmadığında da yanar, yani kablo ve monitör kısmını kontrol edin, bazen görüntü kablosu anakarta takılabiliyor.

İkisi de var, anakart üreticisin

Hocam kullanma kılavuzunda rengiyle ilgili bir şey yazmıyor, arkadaş da yanan LED'in yanında VGA yazıyor diyor.

Eki Görüntüle 183957

VGA normalde beyaz yanar, eğer renk ayrımı yapmadılarsa hepsi kırmızı yanıyorsa o zaman olur.

Denemek için sadece, normalde ilk slota takmanız lazım ama slot bozuk mu ona bakıyoruz şuan

VGA normalde beyaz yanar, eğer renk ayrımı yapmadılarsa hepsi kırmızı yanıyorsa o zaman olur.
Öyleymiş hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…