Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplumun temel değerlerini de sen belirlemiyorsun fakat ölümüne savunuyorsun. Benim bahsettiğim şey üstte de yazdığım gibi madem bir sorun diğerini kapatmayacaksa ikisine de çözüm getirilsin. Ülkede bir sürü sorun varken tek sorun çok afedersiniz ama insanların cinsel organı ve duydukları zevk değil. İşsizlik problemi var, ekonomik problemler var, güvenli bir şekilde yaşamaya engel olan problemler de var. Böyle bir durumdayken neden insanı koruyan yasalar da gelmiyor? Benim bahsettiğim şey bu. Ama tabi buna da doğru düzgün bir cevap veremeyeceğinizi biliyorum. Yine de ben yazmış olayım.
Toplumun değerlerini ben belirlemiyorum ama bu değerlerin korunması gerektiğine inanıyorum. LGBT meselesi de dahil, her sorun kendi bağlamında önemlidir. Bir sorunu savunmak, diğerini reddetmek değildir. Yasaları ben getirmiyorum getirseydim çözerdim.

Bir sorun var diye diğer sorunu görmezden gelmemiz gerekmiyor.
LGBT'nin bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Toplumun yapısını etkileyen çok daha ciddi sorunlar varken LGBT bireylere karşı kısıtlama getirmek pek mantıklı değil, eğer hükümetimiz toplumun yapısını ve değerlerini çok önemsiyorsa her akşam yayınlanan saçma sapan dizilere el atabilir.

Öte yandan kimin kimle seviştiği veyahut kimin trans olduğu beni de sizi de pek ilgilendirmiyor. Her Haziran ayında zaten taşkınlık çıkaranlara karşı polis görevini yapıyor. Cidden 4-5 yaşındaki toplumun geleceği olarak nitelendirilen çocukların LGBT yürüyüşü görüp ahlakının bozulacağını falan düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Karar vericiler toplumun ahlak yapısının bozulmasına karşın bir çözüm üretmek istiyorsa ülkedeki taliban zihniyetini temizlemekle başlayabilir.

LGBT'nin bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Toplumun yapısını etkileyen çok daha ciddi sorunlar varken LGBT bireylere karşı kısıtlama getirmek pek mantıklı değil, eğer hükümetimiz toplumun yapısını ve değerlerini çok önemsiyorsa her akşam yayınlanan saçma sapan dizilere el atabilir.

Öte yandan kimin kimle seviştiği veyahut kimin trans olduğu beni de sizi de pek ilgilendirmiyor. Her Haziran ayında zaten taşkınlık çıkaranlara karşı polis görevini yapıyor. Cidden 4-5 yaşındaki toplumun geleceği olarak nitelendirilen çocukların LGBT yürüyüşü görüp ahlakının bozulacağını falan düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Karar vericiler toplumun ahlak yapısının bozulmasına karşın bir çözüm üretmek istiyorsa ülkedeki taliban zihniyetini temizlemekle başlayabilir.
Benim demek istediğim bu değil, modernik adı altında gözümüze sokmaları ve bunu normalleştirmeleri, istiyorsa erkek erkeğe sevişsin beni ilgilendirmiyor ama futbol maçında korner direğin LGBT olması ne alaka? Taliban zihniyetini de yok etmek işe yarar.

Benim demek istediğim bu değil, modernik adı altında gözümüze sokmaları ve bunu normalleştirmeleri, istiyorsa erkek erkeğe sevişsin beni ilgilendirmiyor ama futbol maçında korner direğin LGBT olması ne alaka? Taliban zihniyetini de yok etmek işe yarar.
Tamam da dediğin şey çok spesifik. Bazı ülkelerde LGBT gayet normal karşılanan bir durum, Türkiye sahalarında LGBT logosu, arması veya bayrağı bulunduğunu ben daha hiç görmedim.

Tamam da dediğin şey çok spesifik. Bazı ülkelerde LGBT gayet normal karşılanan bir durum, Türkiye sahalarında LGBT logosu, arması veya bayrağı bulunduğunu ben daha hiç görmedim.
Yatak odalarında ne yaşıyorlarsa yaşasınlar ama gözümüze sokmaları abeste iştigal. Bazı ülkelerde gayet normal mi bilmiyorum ama yabancı ülkelerde gözlediğim kadarıyla LGBT'yi sevmiyorlar. Neyse daha uzatmıyorum.

Benim demek istediğim bu değil, modernik adı altında gözümüze sokmaları ve bunu normalleştirmeleri, istiyorsa erkek erkeğe sevişsin beni ilgilendirmiyor.
Dediğiniz kitle genelde zaten Twitter dışı faaliyeti olmayan tayfa. Göz sokma konusunda hak veriyorum, abuk subuk şeylerde göze batırılmışçasına göstermeleri insanı ister istemez rahatsız ediyor. Halen daha bu sjw furyası Türkiye'yi batıdaki kadar etkilemese de sosyal medyada onlardan geçit yok maalesef.

Yatak odalarında ne yaşıyorlarsa yaşasınlar ama gözümüze sokmaları abeste iştigal. Bazı ülkelerde gayet normal mi bilmiyorum ama yabancı ülkelerde gözlediğim kadarıyla LGBT'yi sevmiyorlar. Neyse daha uzatmıyorum.
Eğer Türkiye'de dediğin gibi bir durum varsa ben de şahsen kaldırılmasını isterim. Ama eğer farklı ülkelerin maçlarıysa o ülkenin sorunudur yani.

Ders verdikten sonra teneffüs arasında lise öğrencilerinin konuşmasına kulak misafiri olmuştum. Henüz 10. sınıfa giden kız grubundaki bir kız, izlediği dizideki karakter eş cinsel olduğu için eş cinselliğin güzel bir şey olduğunu arkadaşına anlatıyordu. Arkadaşı ise cinsiyet değiştirmeyi düşündüğünü çünkü ünlü bir kişinin böyle yaptığını ve o kişiyi çok sevdiğini söylüyordu.

O günden beridir LGBT'den de bunu normalleştirmeye çalışanlardan da nefret ederim. 16 yaşındaki bir kızı eş cinselliğe özendiren dizinin senaristine selamlarımı iletiyorum.

Normal şartlarda asla desteklemeyeceğim bir yasa olsa da günümüz için gayet isabetli olmuş. LGBT ve türevleri Dünya genelinde tüm toplumlara zorla empoze edilmeye çalışılıyor ve LGBT'liler çoğunlukla özendirme yoluyla bu yola giriyor. Açıp sıradan bir Netflix dizisi izleyerek bunu zaten görebilirsiniz.

Kim ne derse desin sonuna kadar Müslüman biri olarak diyorum bunu kimse kimsenin cinsiyetine karışmamalı. Herkes kendi dilediğini yaşamakta özgür olmalı.
Fakat bazı LGBT topluluklarının ve LBGT bireylerin küçük çocuk/genç istismarından ve bunu özellikle özendirme çabasından ben de rahatsız oluyorum. Ama bunu engellemenin yolu daha da baskılamak değil.
Müslümanlık böyle bir şey değil dostum. Müslümansan "zorunlu" olarak desteklemek zorundasın. Zira dininde idama kadar yolu var bu durumun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.