Detaylar
Kim cevapladı?ŞenolGüneş
Yetkin
Tek kelime ile, alınmaz. İkinci el hafif yıpranmış cihaz alınır ama yenilenmiş cihaz alınmaz.
Mustafa ARSLAN
Uzman
Almayın, aldırtmayınç.
ratak4235
Yetkin
Neden hocam?Tek kelime ile, alınmaz. İkinci el hafif yıpranmış cihaz alınır ama yenilenmiş cihaz alınmaz.
Neden?
Neden?
ŞenolGüneş
Yetkin
Cihazlar "yenilenmiş" adı altında satılıyor ama çoğunlukla batarya problemli veyahut diğer aksamlarında zamanla çok çabuk problemler meydana geliyor. Yan sanayi, kalitesiz batarya takılınca ısınma problemleri çıkıyor, kısacası sizi çok uğraştırıp üzebiliyor. Fiyat olarak sıfırına göre makul seviyede olabilir ama kesinlikle en son tercih olmalıdır, hata tercih bile etmemeniz gerekir.
Mustafa ARSLAN
Uzman
Cihazın anakartı dahil herşeyi ile oynanmış oluyor. Zaten yüksek ısı gören anakart fazla dayanmıyor. Ekran ve bataryalar hep yan sanayi oluyor. Bazı bataryalar var ki cihaz yüksek akım çekmeye çalıştığında ya kasıyor ya da kapanıyor. Kalitesiz ekran kullanıyorlar buda ekranda ısınmalara ve daha hızlı şarj tüketimine neden oluyor. Bu nedenle almanı tavisye etmiyorum. Saygılar.
ALCYONEUS
Uzman
Çin malı toplama telefon alınır mı? Olmalıydı sorunun dilimizde çevrilmiş hali.
Mustckmk
Çalışkan
Telefon teknisyeni nde çalışmış bir öğrenci olarak söylüyorum muhtemelen geçmişinde paramparça olmuş ve tekrar toparlanabilmesi için sahte parçalar ile birleştirilmiş bir cihaz almış olacaksın kesinlikle tavsiye etmiyorum fiyatlarına bakarsak iyi bir anlaşma değil