Bir bitmediniz arkadaş. %60'ın üzerinde. Merak etme kına çıkmaz buradan.

Ne diyorsun? Merak ettim sordum. Desteğim Togg'a da tamdı buna da tam. Merak etme.

@62 hocam sıkıntınız mı var? Önce öyle bir yorum yapıyorsunuz soruma. Beni yanlış anladığınız için bunu düzeltmek istiyor ve desteklediğimi söylüyorum. Tamam demek yerine beğenmedim atıyorsunuz.

Sevinen arkadaşlar bunu zaten siz yapıyorsunuz. Sizin paralarınız olmasa yapamazlar. Yüzde bilmem kaç vergi rekoru ile cebinizden çıkıyor hepsi. Sonra da gidip yav adamlar yapıyor deyip övün sabah akşam. Böyle olduğunuz sürece daha çok Kaan görürsünüz ama dolabınıza 1 kilo et zor girer. Ne desek boş.

Sevinen arkadaşlar bunu zaten siz yapıyorsunuz. Sizin paralarınız olmasa yapamazlar. Yüzde bilmem kaç vergi rekoru ile cebinizden çıkıyor hepsi. Sonra da gidip yav adamlar yapıyor deyip övün sabah akşam. Böyle olduğunuz sürece daha çok Kaan görürsünüz ama dolabınıza 1 kilo et zor girer. Ne desek boş.
Konuyu alakasız yere çekiyorsun. Ne alakası var?

Evet bizim vergilerimizle yapılıyor da her şey para toplayarak olmuyor. Bir de bunu yapacak kafa lazım kafa. Uçaktan 1 kilo ete nasıl geçiş yaparak örnekledin anlamsız.