sndwchmaker
Yetkin
Muazzam bir deneyimdi, bu sene de bu şarkıyı kurban ettik. Teşekkürler ve mutlu yıllar. (Listeme ekledim bu arada, kesinlikle dinleyeceğim)
Rahat 5-6 yıldır Crab Rave şarkısını denk getirmeye çalışıyorum. Geçen sene denk getirdim bilgisayar dondu. Bu sene denk getirmek üzereyken tamamen şans eseri start a bastığım an video dondu, önceden açmış olmama rağmenYılbaşında özel bir şey yapma kültürüm yok, muhtemelen ailemden dolayı. Ama yaklaşık son 5 senedir devam ettirdiğim bir ritüel var. Geri sayımın bitmesine yakın bir zaman kala, seçtiğim epik bir şarkının tam patlama yaptığı yeri, geri sayımın bittiği ve yeni yıla girdiğimiz yere denk getiriyorum. Şarkı öneriniz varsa buna uygun alabilirim.![]()
Ben de bugün bitirdim. Hikayesi çok iyiydi. İyi oyunlar.
Blacklabel'in yarısı bitti, şaraplara falan yarın devam ederiz. Mutlu yıllar.50'lik Black Label ve 2 adet kırmızı şarap, 6'lı Bira ile günü kapatmayı planlıyorum.
O7 be hocam. Ben olsam şarkının tamamını bitirirdim sessize alıp. O zaman donması pek mümkün değil direkt bütün şarkı yüklenmiş oluyor. Ama bunu yapsanız yine bir şeyler olabilirdi. Sağlık olsun.Rahat 5-6 yıldır Crab Rave şarkısını denk getirmeye çalışıyorum. Geçen sene denk getirdim bilgisayar dondu. Bu sene denk getirmek üzereyken tamamen şans eseri start a bastığım an video dondu, önceden açmış olmama rağmenSağlık olsun.
Zaten tam yapmış olsam bile geçen sene de aynısı olmuştu 1.1.2025 olduğunda bilgisayar 1-2 saniyeliğine donup kalmıştı.O7 be hocam. Ben olsam şarkının tamamını bitirirdim sessize alıp. O zaman donması pek mümkün değil direkt bütün şarkı yüklenmiş oluyor. Ama bunu yapsanız yine bir şeyler olabilirdi. Sağlık olsun.
"Şanssızlık beni tüm hayatım boyunca izledi, her yerde. Barlarda, arabalarda, kaldırımlarda, dükkanlarda, her yerde. Kaçış yok. Ben Tanrı’nın şanssız adamıyım."
Bazı çiçekler bazı topraklarda açmıyor demek ki hocam. Tekrardan sağlık olsun.Zaten tam yapmış olsam bile geçen sene de aynısı olmuştu 1.1.2025 olduğunda bilgisayar 1-2 saniyeliğine donup kalmıştı.