Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Herkesin dilebildiğini aldığı sınav sonuçları olmasını dilerim. X'de gezinirken gördüm ve gördüğüm kadarıyla yığılmalar fazla. Şu devirde artık iyi olmak yetmiyor, çok çok çok iyi olmak lazım. Bu yüzden bir saati bile boş geçirmeden çalışmaların sürdürülmesi, bir şeyler katılması gerekiyor. Başka yolu yok maalesef. X'de gezinirken gördüm. Hesaplama sitelerinin 20-25 bin aşağısı geldiği söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyiymiş, tebrikler hocam. Bir de kaç netle başlayıp, kaç saat çalıştınız günde. Mezuna falan kaldınız mı?

Hayır kalmadım. 40 netle başlamıştım hatırlıyorum ilk özebirdi😀. AYT'de 10 soru işaretleyememiştim ilk denememde. Ders çalışma süresi olarak ocağa kadar lay lay lom. Sonra tüm gün ders çalıştım telefon melefon hiçbir şey yoktu.

Hayır kalmadım. 40 netle başlamıştım hatırlıyorum ilk özebirdi😀. AYT'de 10 soru işaretleyememiştim ilk denememde. Ders çalışma süresi olarak ocağa kadar lay lay lom. Sonra tüm gün ders çalıştım telefon melefon hiçbir şey yoktu.

Bende 80 OBP'yim. 40 netle başladım TYT de, ve bu 40 netin biri bile sayısaldan değildi. Alanım sayısal günde 8 saatten başladım. İnşallah sizin gibi yapabilirim. Öneriniz var mıdır?

Bende 80 OBP'yim. 40 netle başladım TYT de, ve bu 40 netin biri bile sayısaldan değildi. Alanım sayısal günde 8 saatten başladım. İnşallah sizin gibi yapabilirim. Öneriniz var mıdır?

Tüm oyun sosyal medya ve forumları bırakıp ders çalışmak. Tek tavsiyem bu. 🙂 Ben arkadaşlarımı bile engellemiştim son 4 ay.