Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Şu taban sıralamalar bir açıklansa. Nasıl değişimler olmuş çok merak ediyorum.
kazanabilirsin.com sitesinde birkaç bölümün sıralaması var. Tam doğru olmasa da yakın gibi. Sosyal platformlarda yazılanlara göre.
+ LGS, İOKBS vb. sınavlarda MEBTechnopat'tan daha yavaş bir siteyi hayatımda ilk kez görüyorum.
Canepe
Uzman
Açıklanmış hocam puan bazında, birkaç sitede sıralama bazında eklemiş. Kız arkadaşım attı banada. Excel formatında aşağıda, nerde bulduğunu bilmiyorum. Benim istediğim bölüm ile 100k vardı, bende giremedim. 140k çektiğini öğrendim az önce.Şu taban sıralamalar bir açıklansa. Nasıl değişimler olmuş çok merak ediyorum.
Edit: Dosyanın indirildiği link buymuş ama bakımda görünüyor.
Son düzenleme:
Benim 3. tercih geldi. Bilgisayar mühendisliği. Sıralaması düştüğü için girebilmişim.
Hangi üni hocamBenim 3. tercih geldi. Bilgisayar mühendisliği. Sıralaması düştüğü için girebilmişim.
Siteye halen girmiyor, şaka gibi
3K sıralamaya giren kişi bile yerleşememiş. Havada torpil kokusu alıyorum.@SF26, bu sene bayağı bir sıkıntı olmuş. X'den gördüm. Sıralaması sayısal 25 bin olan öğrenci, Erzincan tıp fakültesine kadar yazmış ve açıkta kalmış.
Sıkıntı benlikmiş. Telefondan girebildim.@Milas, normalde birkaç saat içerisinde düzelirdi yav.![]()