Detaylar
Kim cevapladı?Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Atladığınız bir detay olmasın, OBP vesaire...
SF26
Üstün
İmkanı yok, OBP 89.17. Sıralamam 141936. Son sıraya yazdığım bölüm Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü.Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Atladığınız bir detay olmasın, OBP vesaire...
Syntax
Üstün
Böyle bir şey nasıl mümkün olabilir? Atladığınız bir detay olmasın, OBP vesaire...
OBP sıralaması dışında başka bir şeye etki etmez ki.
Canepe
Uzman
Kompleks yapıp makası açmamışsınız birazdaha, tercihleriniz yerleşmeye yönelik miydi?140K ile açıkta kaldım, dalga mı geçiyorsunuz?
100K ile 200K arasındaki her yeri yazdım ve hiç biri gelmedi.
Hadi oradan ya.
SF26
Üstün
Evet doğrudan yerleşmeye yönelikti.Kompleks yapıp makası açmamışsınız birazdaha, tercihleriniz yerleşmeye yönelik miydi?
Ben bir süre dinleneceğim, şu sayfayı hazmetmem gerek.
Yoksa birazdan çok ağır küfürlerle donatacağım, hiç gerek yok.
Syntax
Üstün
Kompleks yapıp makası açmamışsınız biraz daha, tercihleriniz yerleşmeye yönelik miydi?
Marmara biyoloji 200k ile alıyor 140k ile girilemiyorsa sıkıntılı biraz.
Canepe
Uzman
Hocam yerleşmeye yönelikse keşke biraz daha açsaydınız makas aralığını, 60k sapma sizin için iyi bir strateji olmamış. Hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun, daha iyi yapacağınıza eminim.
İmkanı yok, OBP 89.17. Sıralamam 141936. Son sıraya yazdığım bölüm Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü.
141K ile nasıl 213 - 223K'lık bölüme yerleşemezsin, aklım almıyor. Bu sene sıralamaları da açıklanmadı ki, bu kadar çekmesi mümkün mü bir bölümün?
SF26
Üstün
140K'dan 240K'daki bölümü yazmışım, nasıl bir sapma arıyosunuz?Hocam yerleşmeye yönelikse keşke biraz daha açsaydınız makas aralığını, 60k sapma sizin için iyi bir strateji olmamış. Hakkınızda en hayırlısı ne ise öyle olsun, daha iyi yapacağınıza eminim.
Napsaydım 1 milyondaki okulu mu yazsaydım? Saçmaladığınızın farkına varın.